Lemo Silhouette, pareri, efecte, pret

Care sunt parerile despre Lemo Silhouette? Ce efecte are? Cat costa Lemo Silhouette?


Despre Lemo Silhouette se stiu deja foarte multe, fiind niste pastile cu "experienta" in piata, chiar si in cea Romaneasca.

Lemo Silhouette sunt pastile de slabit pe baza extractului de lamaie, avand in compozitie ingrediente naturale (este vorba de 6 ingrediente, anume: lamaia verde, portocalul amarui, ananasul, aloe vera, guarana si l'arginina).

Lemo Silhouette sunt pastile cu vechime in piata, motiv pentru care, va spun sincer ca m-a mirat un pic faptul ca am gasit destul de putine pareri negative, ori contradictorii in piata. Majoritatea parerilor exprimate pe forumuri si alte medii de socializare apreciaza Lemo Silhouette ca fiind niste pastile de slabit utile, atata timp cat se urmeaza in paralel un regim alimentar strict, si de asemenea, o crestere a activitatii fizice, in special in privinta plimbarilor lungi, a mersului pe jos.






Nu ne-a propus aici sa facem un review asupra acestor pastile de slabit, am vrut doar sa identificam parerile celor ce au folosit Lemo Silhouette si sa le impartasim cu dumneavoastra.
Dupa parerea unora, Lemo Silhouette sunt niste pastile de slabit foarte "comode", avand in vedere ca nu trebuie sa te ingrijesti de luatu-l lor la cine stie ce intervale de timp incomode. Un regim cu Lemo Silhouette presupune o capsula dimineata. Recomandarea specialistilor este ca odata cu Lemo Silhouette sa se urmeze un regim alimentar bazat pe mese usoare, sarace in calorii, si de asemenea, toata dieta sa fie insotita si de miscare, insa nu de exercitii fizice de genul mersului la sala, ci mai de graba de plimbari lungi, de renuntatul la mijloacele de transport in comun si la mersul pe jos, atunci cand este posibil acest lucru.

Un review asupra Lemo Silhouette am citit pe cateva platforme specializate insa, cel mai bine este sa ne informam direct de la producator si, eventual sa ne intereseze si parerile celor ce au urmat o cura cu Lemo Silhouette.

Pe site-ul http://lemosilhuette.ro veti gasi toate informatiile legate de aceste pastile de slabit, inclusiv marturiile unor persoane ce au urmat o dieta bazata pe lemosilhuette.

Daca vrei sa incerci si tu lemosilhuette, poti cumpara acest pastile dand click pe banner-ul de mai jos.

Pretul pastilelor de slabit lemosilhuette este urmatorul:

- pachetul Slim&Detoxi (3 x LemoSilhouette + 2 x DetoxiColon) pentru 6 saptamani, il gasiti la pretul de 377 lei; veti economisi astfel o suma de 70 de lei, avand in vedere ca pretul initial era de 447 lei, deci ati obtinut o reducere de 70 de lei, iar bonus aveti si transportul care este gratuit;

- pachetul de 3 cutii pentru 6 saptamani este la pretul de 217 lei, cu o reducere de 50 de lei fata de pretul initial de 267 lei, livrarea de asemenea este gratuita;

- pachetul de 2 cutii pentru 4 saptamani este de 149 de lei, cu o reducere de 30 lei din pretul initial de 179 lei, livrarea fiind gratuita;

- pachetul de o cutie pentru 2 saptamani il gasiti la pretul de 89 lei.

Tot ce trebuie sa faci pentru a comanda LemoSilhouette este sa alegi pachetul dorit (de combinatie LemoSilhouette cu DetoxiColon pentru 6 saptamani, ori pachetul simplu de LemoSilhouette pentru 6 saptamani, pentru 4 saptamani ori pentru 2 saptamani si sa apesi pe buton "trimite comanda".

Mai departe urmeaza sa alegi cum doresti sa platesti pachetul, fie plata in numerar la livrare (adica platesti cand ajunge colectul - plata ramburs), ori prin card bancar (visa ori mastercard), prin transfer bancar, trustpay ori paysafecar. Urmeaza sa completezi datele de livrare: nume, telefon, judet, oras, adrexsa, codul postal, emal si alte observatii si sa trimiti in final comanda.

Vei primi acasa pachetul LemoSilhouette intr-un timp rezonabil.