Graviola este un fruct util in diete

Graviola (Soursop) este un fruct cu beneficii recunoscute in eliminarea kilogramelor in plus


Graviola este un fructe delicios, ale caror beneficii in curele de slabiri au fost deja cunoscute. Folosirea acestui fruct intr-o dieta inseamna rezolvarea a numeroase probleme de sanatate.

Tinad cont de faptul ca natura este medicul cel mai eficient, aceasta dandu-ne in continuare medicamente naturale, fara efecte secundae, asa cum este Graviola.

Cunoscuta sub mai multe nume, de la Guanabana la Graviola Soursop si la Brazilian Papaya, fructul miraculos are o varietate importanta de substante nutritive ce combate dupa parerea specialistilor chiar si nemilosul cancer.


De la Graviola, nu doar fructul are proprietati fantastice, ci si semintele, frunzele, tulpinile si radacinile.

Fructul de Soursop sau Graviola seamna cu o crema de mere, fiind foarte delicios si avand si o culoare verde foarte apetisanta. Acoperit cu spini la exterior, insa, fiind foarte moale, dar carnos si suculent la interior, Graviola are un gust dulce, usor picant. Graviola creste in special in jungla din Asia de Sud si America de Sud.

PRODUSE PE BAZA DE GRAVIOLA

Pentru sanatate, Graviola s-a remarcat datorita functiilor sale de remediu natural. Pasta alba ce se ascunde in fructele de Graviola este utilizata de asemenea in prepararea deserturilor, in prepararea unor bauturi racoritoare, motiv pentru care acest fruct a devenit unul puternic tranzitionat pe pietele comerciale internationale.

Funzele, radacinile, scoarte copacului si semintele sunt si ele folosite ca remedii naturale de secole.

Dupa cum am spus mai sus, beneficiile fructului Graviola este cunoscut pentru aproape orice parte din planta, de la fructe la seminte si radacini.

Substantele importante din Graviola sunt cele nutritive de tipul aminoacizilor, acidului ascorbic, calciului, carbohidrati, fibre, fier, niacina, fosfor, tiamina si riboflavina.

Se cunoaste ca acidul ascorbic creste cantitatea de antioxidanti din organism, motiv pentru care Graviola este folosita cu succes in planurile de dieta.

Se cunosc deja foarte multe boli ce se trateaza cu Graviola, printre care: lombago, bolile de rinichi, acnee, puncte negre, alte probleme de piele, infectii ale tractului urinar, hematurie, etc. Un tratament cu Graviola poate ajuta la vindecarea sinusurilor, si de asemenea la durerile de gat si de nas. Frunzele de Graviola te scapa de paduchi, tinandu-i departe.

Graviola este de asemenea folosita ca un remediu in slabire, in indigestie, tuse si febra.

Folosirea fructului Graviola intr-un plan de dieta trebuie facuta cu acordul unui medic specialist.