PILULA DE SLABIT

Pastile de slabit - Pilula de slabit

Descriere - Pastile de slabit Pilula de slabit

Pilula de slabit este un produs nou pe piata romaneasca; pilula de slabit este un produs natural 100% cu un continut bogat in fructe pentru scaderea greutatii.

Cercetatorii au descoperit un nou medicament, mult dorit de femeile din intreaga lume: pastila de slabit care nu are efecte negative asupra organismului, dar te ajuta sa scapi de obezitate.

Celebra pilula, luata numai o data pe saptamana, ar putea ajuta multe persoane aflate in lupta cu kilogramele in plus. Testele au aratat ca medicamentul te ajuta sa reduci fiecare masa cu aproximativ 200 de calorii, acest lucru insemnand 13% din totalul pe care il consumi intr-o saptamana, noteaza Daily Mail.


In plus, pastila contine doi hormoni naturali, care nu au efecte negative asupra organismului, dar care suprima pofta de mancare si scad nivelul de zahar din sange. Expertii spun ca, pentru inceput, pilula va fi disponibila pentru pacientii care sufera de diabet, aceasta contribuind la eliberarea de insulina.

Informatii - Pastile de slabit - Pilula de slabit


Pilula de slabit este un produs nou, natural 100% ce contine extracte din fructe pentru scaderea greutatii.

Pilula de slabit este un produs lipsit de toxicitate si fara efecte secundare, care ajuta la scaderea greutatii si pastrarea frumusetii.

Prescrisa pentru obezitate simpla si pentru cei care au incercat deja o metoda de a slabi, Pilula de slabit prezinta o compozitie speciala, fara adaos de elemente chimice, cu rol de a tine sub control cresterea in greutate. Greutatea corpului scade prin reducerea apetitului pentru mancare si inhibarea formarii grasimilor.

Ingrediente: Ginseng(26%), Guavas(16%), Fruct Noni(15%), Mar(17%), Extract de Lotus(15%), Puerarin Natural (Pueraria lobata) (11%).

Ginseng - activeaza metabolismul cerebral, creste rezistenta naturala a organismului, creste metabolismul celular, imbunatateste activitatile fizice si mentale, indeparteaza starea de oboseala si slabiciune;

Guavas - acest fruct are o influenta pozitiva asupra functionarii normale a inimii, actioneaza ca un tonic asupra sistemului imunitar, contribuie in acelasi timp atat la reducerea colesterolului, cat si la combaterea constipatiei. Pentru ca au si un puternic efect antibacterian, ajuta si la pastrarea unui aspect suplu si elastic al pielii;

Fructul Noni - scade hipertensiunea, imbunatateste procesele metabolice, normalizeaza functiile celulare, este un bun fortifiant al sistemului imunitar, prin stimularea formarii celulelor T si B, precum si a macrofagelor si celulelor limfocitare, organismul fiind astfel capabil sa reziste imbolnavirilor, regleaza somnul, creste rezistenta la efectele stresului, imbunatateste starea generala psiho-fizica;

Mar - are actiune tonica, diuretica, uricolitica, depurativa, antiseptica, intestinala, hipocolesterolemianta si laxativa;

Extract de Lotus - stimuleaza celulele grase pentru a le mobiliza sa elibereze grasimea depozitata pana cand aceste celule se micsoreaza si dispar, previne reaparitia celulelor noi;

Puerarin natural (Pueraria lobata) - contribuie la diminuarea valorilor colesterolului seric.

Mod de administrare: 1 pilula/zi, inainte sau dupa micul dejun. Este recomandata respectarea orei de administrare.

Durata maxima de folosire este de 6 luni, dupa care urmeaza o pauza de 3 luni.

A nu se depasi doza zilnica recomandata.

A nu se lasa la indemana copiilor.

Acest produs poate cauza in primele zile de administrare insomnii si usoare ameteli.

Contraindicatii: Copiii pana la 14 ani, femeile insarcinate, persoanele care sufera de boli cardio-vasculare, diabet si boli de rinichi.

Ambalaj: 6 capsule X 5 folii X 350 mg

Valabilitate: 24 de luni de la data inscriptionata pe ambalaj.

Producator: Kangying Bio-Technology Grup Co.

Toata lumea vorbeste despre "pastila de slabit", "capsula de slabit", deja a devenit un fel de virus al internetului aceasta incercare disperata de reclama. Se pare ca s-a creat un medicament bun, cel putin asa sustin cercetatorii, despre aceste pastile de slabit, o capsula ce nu are efecte secundare asupra organismului, ce te ajuta sa scapi de kilogramele in plus.

Din intamplare am dat peste aceste pastile de slabire si am zis sa vad despre ce e vorba, evident.  La prima vedere, conform parerilor exprimate pe forumuri si pe alte canale din mediul online, inovatoarea pilula, se ia doar o data pe saptamana si ajuta persoanele in lupta cu kilogramele. Conform specialistilor, testele au aratat ca medicamentul te ajuta sa reduci fiecare masa cu aproximativ 200 de calorii, acest lucru insemnand 13% din totalul pe care il consumi intr-o saptamana, noteaza Daily Mail.

In plus, pastila contine doi hormoni naturali, care nu au efecte negative asupra organismului, dar care suprima pofta de mancare si scad nivelul de zahar din sange. Expertii spun ca, pentru inceput, pilula va fi disponibila pentru pacientii care sufera de diabet, aceasta contribuind la eliberarea de insulina.

Medicamentul care iti va scadea apetitul si va reduce cantitatea de calorii pe care o consumi cu 13% va fi disponibil in farmacii abia in urmatorii ani.

Rezultatele provenite din testarea a mai multi voluntari au aratat ca acestia au inceput sa manance mai putin chiar dupa prima doza. Participantii au consumat cu 200 de calorii mai putin la fiecare masa. Cercetatorii afirma ca pastila va fi, initial, disponibila numai pe baza de reteta pentru persoanele cu diabet sau cu risc ridicat de diabet, pentru ca ajuta la eliberarea de insulina, dar si la pierderea in greutate.

Expertii sustin ca pastila va fi disponibila pentru oricine va dori sa o foloseasca pana in anul 2020. Profesorul Stephen Bloom de la Imperial College London, autorul studiului, a marturisit ca descoperirea este "o avansare semnificativa".

"Trebuie sa ne controlam mai bine apetitul, iar experimentele de pana acum au dat rezultate mai bune decat ne-am fi asteptat", a spus Bloom. Secretul: combinarea a doi hormoni produsi in mod natural de organism, dar extrem de eficienti.

In prezent, cercetatorii intentioneaza sa infiinteze o companie care sa dezvolte mai bine medicamentul. Mai mult, Bloom a adaugat ca tratamentul cu aceste pastile va costa aproximativ 3.000 de lire sterline pe an. (sursa: ziare.com)

Nu exista persoana care sa fi tinut o dieta in viata si care sa nu spere, sa nu viseze la pilula magica care sa-i permita sa manance cat vrea, ce, cum si cand vrea. In realitate, pilula de slabit magica nu exista; poate ca exista pastila de slabit functionala, insa, retineti un lucru important, orice medicament are efecte secundare, iar pastilele de slabit cu atat mai mult. Chiar daca la 99% dintre oameni efectele nu se vad, nu poti sa-ti risti sanatatea doar pentru a afla daca pastila de slabit functioneaza sau nu.

Oricum, un medicament care sa-ti permita sa mananci mai mult si sa ramai suplu nu are cum sa functioneze daca tu nu consumi alimente sanatoase. Si apoi, daca tu mananci sanatos, ce rost mai are sa iei pastile de slabit minune?