PASTILELE DE SLABIT SUPER SLIM

Ce stim despre pastile de slabit Super Slim? Pareri, opinii, comentarii...


Cea mai mare problema a pastilelor de slabit Super Slim o reprezinta, coform parerilor de pe forumuri, faptul ca se gasesc foarte multe replici contrafacute. Se pare ca Foarte multi comercianti online s-au apucat sa vanda Super Slim contrafacute, aceste falsuri avand niste reactii adeverse deosebit de grave, ca sa nu mai vorbim ca au in compozitie substante apropiate de cele halucinogene. Deci, mare atentie de unde achizitonati Super Slim, pentru ca mai important decat orice trup slab este sa va pastrati sanatatea. 

Multe pareri exprimate pe forumuri, chiar de cei ce au achiztionat pastilele de slabit Super Slim de pe diverse site-uri, la preturi foarte mici, derizorii, ne pun la curent cu niste reactii adverse alarmante. Concluzia este sa nu cumparati Super Slim decat pe site-uri specializate, autorizate sau direct din farmacii, e mai sigur. 


Descriere - Pastile de slabit Super Slim

Pastilele de slabit Super Slim sunt produse 100% naturale avand efecte sigure si eficiente. Aceste pastille de slabit promoveaza principiul “HEALTH SLIMMING” – slabire sanatoasa, permitand mentinerea unei  diete normale in timpul procesului de slabire. Folosind pastilele Super Slim pentru slabire sunt eliminate efectele adverse care apar in timpul unui regim clasic de slabire, cum ar fi: anorexie, diaree, ameteli, respectarea unei diete alimentare. Pastilele Super Slim au un efect rapid de slabire.

Cufarul Naturii

Aceste capsule de slabit, Super Slim, garanteaza "evaporarea" kilogramelor si un ten lipsit de imperfectiuni.

Informatii - Pastile de slabit Super Slim

PASTILE SUPER SLIM PRETURI

* 1 x Cutie Super Slim – 45 RON
* 2 x Cutie Super Slim – 90 RON
* 3 x Cutie Super Slim – 125 RON
* 4 x Cutie Super Slim – 164 RON
* 5 x Cutie Super Slim – 200 RON

Acesta este oferta de pe site-ul http://www.pastile-superslim.ro.

Ai incercat destule diete fara rezultate si ai dat destui bani pe alte produse de slabit care pur si simplu nu merg? Acum este timpul ca tu sa slabesti usor si eficient cu  SUPER SLIM pastile de slabit 100% naturale care iti vor schimba viata radical.

Principalul dusman al oricarei cure de slabit este senzatia de foame. Pastilele SUPER SLIM  te vor ajuta sa consumi cu pana la 60% mai putine calorii iar cura ta de slabire va da rezultate. Aceste pastille de slabit, SUPER SLIM, contin diverse extracte naturale care pot sa te faca sa te simti satul, fara sa-ti mai fie pofta de mâncare.

Rolul pastilelor de slabit, SUPER SLIM,  este acela de a mentine organismul in parametri normali pe tot parcursul curei de slabire, promovand principiul ‘HEALTH SLIMMING‘ adica SLABIRE SANATOASA.

 Aceasta cura de slabitre cu pastile SUPER SLIM are ca efect eliminarea toxinelor accumulate in corpul omenesc de-a lungul timpului, fiind un detoxifiant puternic si foarte eficient  determinand organismul sa-si recapete supletea, frumusetea si elasticitatea pielii.  Are loc in acest caz o slabire eficienta fara a se depune efort in acest sens.

 Pastilele de slabit, Super Slim, mai sunt cunoscute  si ca inamicul grasimii datorita descompunerii rapide prin metabolism a grasimii pe care o transforma in energie.

Super Slim-capsule din extracte de fructe si plante chinezesti, energizeaza organismul, echilibreaza microcirculatia energetica din corp.

Pastilele de slabit Super Slim refac total metabolismul, efectul pastrandu-se si pana la 2 luni dupa incetarea tratamentului.

Poti  folosi cu multa incredere pastilele de slabit SUPER SLIM avand siguranta si garantia ca nu vei avea de suferit efecte adverse care sunt inerente in cazul folosirii altor metode si regimuri  clasice de slabit.

Super Slim-capsule din extracte de fructe si plante chinezesti, energizeaza organismul, echilibreaza microcirculatia energetica din corp si elimina toxinele acumulate de a lungul timpului el fiind un detoxifiant foarte eficient , pentru un efect imediat de slabire si infrumusetare, cu urmatoarea 

COMPOZITIE :  
1. Extracul din "Koncing nut "– este cunoscut in China , America si Europa ca “Bomba Incediara de Grasime” - actioneaza mai intai diminuand straturile adipoase de pe talie si abdomen , astfel se obtine un efect rapid de slabire si in acelasi timp veti fi plini de energie avand treptat o piele mai ferma datorita functiei tehnologice de hranire a celulelor care accelereaza semnificativ metabolismul si regleaza greutatea. 
2. Extractul de Rodie - recunoscut ca fiind un puternic antioxidant , ajuta la intinerirea organismului  ,la infrumusetare corporala naturala.
3. "Garcinia Cambogia "( HCA )- a carei principala calitate este aceea de a transforma grasimea in energie , metabolismul organismului revine la nivelul normal iar grasimile se acumuleaza cu greu sau aproape deloc deoarece celulele ajung la forma lor normala , fara grasimi, ele fiind arse.  
4. Extractul de Mar verde ( extract de acid malic)- activeaza celulele moi ale muschilor stomacali permitindu-le restabilirea elasticitatii si revenirea la capacitatea normala a stomacului in timp ce se micsoreaza considerabil apetitul. 
5. Extractul de Kiwi (actininul chinezesc) – dizolva repede proteinele din carne si stopeaza absorbtia de grasimi. 
6. Toate aceste fructe alaturi de plante verzi cum sunt "anghinare de Ierusalim", "guar gum" ,extract de Konjak , etc.-inhiba apetitul formeaza sentimentul de satietate ,reduc grasimile din sange, astfel organismul pierde din greutate, se evita durerile de burta si alte efecte secundare intalnite la produsele clasice de slabit

ADMINISTRARE :  doar 1 capsula pe zi !!! dimineata
CONTINUT : 1 cutie SUPER SLIM -contine 30 pastile (6 capsule x 5 folii)  
GARANTIE : 24 luni de la data fabricatiei (tiparita pe cutie)
ACREDITAT : The hygienic food and health number (1998) NO.0778 
PASTRARE : sigilate si tinute în locuri racoroase si uscate

PRODUCATOR : YOUFANG Biological Science co.ltd , CHINA  
PRECAUTII : este contraindicat consumul de catre: copii sub 16 ani , femei însarcinate, persoane cardiace, cu boli de rinichi , persoane hipertensive, diabet zaharat sau cu alte contraindicatii.