Slabire rapida cu Tonalin CLA

Un produs de slabire cu o reputatie foarte buna - Tonalin CLATonalin CLA este un produs de slabire cu o reputatie buna, un produs marca SOLGAR, obtinut din ulei de sofranel si seminte. Tonalin CLA este un supliment natural ce poate conduce la reducerea grasimilor si automat la reducerea in greutate, insa, realizand un lucru foarte important in acelasi timp - mentinand tesutul muscular intact.

Asa cum va spunea, Tonalin CLA este un produs de slabire obtinut din ulei natural de sofranel si seminte ce poate duce la scaderea in greutate. Un regim alimentar strict, insotit de o dieta cu Tonalin CLA poate sa determine o slabire rapida, o scadere in greutate de care veti fi mandri.
Conform indicatiilor prospectului, Tonalin CLA se administreaza cate o c apsula, de doua ori pe zi, in timpul mesei.


Continutul lui Tonalin CLA 1300 mg este de 60 cps si este produs de SOLGAR Inc. SUA.

Acidul linoleic conjugat - CLA este un component ce ajuta la accelerarea arderilor. Cu ajutorul lui CLA, grasimile sunt topite si transformate in energie pozitiva, foarte utila intr-o perioada in care corpul nostru este slabit din cauza dietei. Conform specialistilor acest acid linoleic conjugat (CLA) accelereaza activitatea unei enzime ce transporta grasimea in mitocondrii, unde este arsa/consumata sub forma de energie.

Acest produs de slabire este comercializat de magazinul online pronapic.ro.