Slabeste sanatos si natural cu 2Slim

2Slim - un extract de plante util pentru slabire: topeste grasimile si creste masa musculara


Un produs naturist, alcatuit exclusiv din extract de plante este 2Slim. Acesta se pare ca este ultima noutate in materie de slabire, iar din ce spun cei ce l-au folosit, pare a fi cu adevarat bun pentru slabire.

Trebuie sa stiti ca 2Slim este un suplimentar natural lichid de slabit, un produs cu o formulara ingenioasa, in fapt o combinatie fericita de mai multe plante medicinale cunoscute pentru eficienta lor in lupta cu kilogramele in plus.

2Slim este un produs realizat din extract de plante ce determina topirea grasimilor si si eliminarea acestora din organism.
Pe langa extractul din plante, 2Slim mai contine si acid linoleic conjugat natural extras din sofran ce determina aceasta topire a grasimilor si accelerarea arderilor.

2Slim ANTICELLULITE


Ingredientele 2Slim:

- tonalin CLA - o componenta ce creste tesutul muscular si arde grasimile. Acesta este extras din seminte de sofran si determina remodelarea corporala prin accelerarea metabolismului. Tonalin CLA este cel ce ajuta la cresterea masei musculare si la topirea grasimilor.

- extract de cafea verde. Despre cafeaua verde am scris si noi cateva articole si cunoastem deja cat de utila este aceasta in slabire. Practic, cafeaua verde este cel mai functional ingredient in lupta cu kilogramele in plus, iar acest lucru nu-l spunem noi, ci este parerea celor ce au consumat-o. Acidul clorogenic din cafeaua verde este un puternic antioxidant ce determina detoxifierea si topirea grasimilor intr-un mod accelerat. Slabirea cu cafea verde este una usoara, care nu implica diete si activitati sportive. Consumul de cafea verde reprezinta singura cerinta pentru a slabi fara efort. Antioxidantii continuti de cafeaua in stare cruda sunt deja foarte recunoscuti pentru proprietatile lor senzationale in lupta cu kilogramele. Ba mai mult de atat, cei ce au consumat cafea verde, sutin ca, aceasta este cu atat mai functionala cu cat ai mai multe kilograme de eliminat, deci, functioneaza mult mai bine pentru cazurile de obezitate.

- extractul de mursalitsa, un alt antioxidant puternic, ce se pare ca armonizeaza procesele metabolice. Fiind bogat in Cupru, Fier, Zinc, Cobalt, Calciu, Seleniu, Magneziu, Potasiu si Sodiu, acest extract de Mursalitsa intareste organismul slabit in timpul curei de slabire si-l protejeaza, crescandu-i practic imunitatea. Pentru cei ce au tinut macar o cura de slabire, este stiut faptul ca, imunitatea organismului in aceasta perioada este foarte scazuta. Spre exemplu, sunt foarte multe situatii cand o dieta de slabire iti determina caderea excesiva a parului, deterioarea unghiilor, un grad ridicat de imbolnavire, etc.

Un flacon de 2Slim contine 300 ml solutie. Acesta se administreaza intr-o doza pe zi de 30ml.

Pentru a obtine o silueta frumoasa, este indicat sa luati doza zilnica de 30 ml solutie 2Slim.

Acest produs poate fi comandat online, in mod simplu si rapid.

Pretul lui 2Slim este 129 lei, asadar, obtineti o reducere de la 24% din pretul initial de 169 lei.

2Slim poate fi achizitionat de pe platforma online http://www.extractdeplante.ro, unde puteti gasi si extract de mursalitsa, un supliment nutritiv bun pentru intreaga familie, datorita continutului sau in diverse componente utile in cresterea iminutatii: