Un produs minune pentru cei ce sufera de diabet

Diabetrix, un produs natural, cu o eficienta deosebita


Astazi o sa va vorbesc despre Diabetrix, un produs natural fabricat in Germania, la cele mai inalte standarde de calitate.

Diabetrix a fost supus timp de peste 10 ani unor studii clinice, la National Institute of Health (NIH) și Diabetes Action Research & Education Fundation, in USA, iar rezultatele au revolutionat pur si simplu acest domeniu. Se pare ca Diabetrix restructureaza complet alimentatia bolnavilor de diabet, acestia nemaifiind nevoiti sa-si reduca consumul de carbohidrati ori numarul de calorii zilnice.

Dupa cum spuneam, Diabetrix este un produs fabricat in Germania, fiind destinat persoanelor ce prezinta tulburari in functionarea metabolismului glucidelor, celor ce au o rezistenta celulara la insulina si dereglari la nivelul tensiunii arteriale.


Conform prescriptiilor, Diabetrix se administreaza cate o capsula, de trei ori pe zi, cu 30 de minute inainte de masa. Evident, trebuie sa consulati medicul specialist cu privire la administrarea lui. Conform prospectului, Diabetrix se recomanda in tratamente de 4-6 luni, cu pauza de 1-2 luni. Fiind natural, nu exista riscuri de efecte negative.


"DIABETRIX – de la BioKraft • Este un remediu revolutionar in lupta cu diabetul, prin felul in care abordeaza aceasta afectiune, prin calitatea ingredientelor si combinarea acestora • Este un supliment alimentar 100% natural produs in Germania"

Produsul in sine se prezinta sub forma unor capsule, o cutie avand 90 de capsule.

Iata care sunt componentele lui Diabetrix:

- extract de afine;
- radacina de Pueraria;
- extract de seminte de Coix;
- Rehmania Chinensin (R. glutinosa);
- Ophipogoon Japonicus (barba sarpelui).

De ce va recomand Diabetrix? Ce cauta el printre produsele de slabire?

Va marturisesc ca de-a lungul vietii, am vazut cateva cazuri care m-au marcat. Unul din ele l-am vazut cand aveam cel mult 10 ani si eram intr-o vizita la un var ce lucra la Parhon. Acolo am intalnit o fata de aceeasi varsta cu care m-am jucat. Mi s-a parut curios ca era mica de intaltime si avea dezvoltarea unui copil de 5-6 ani. Apoi am inteles ca are diabet si ca ...

Mai apoi, dupa ce ne-am cumparat apartamentul, vis-a-vis de noi statea o batrana foarte amabila, o dulceata. Imi era atat de draga, nespus de mult. Si sotul meu o iubea. Pana intr-o zi, cand s-a impiedicat si a cazut cu spatele in usa de la sufragerie care avea un geam imens ce s-a spart si-n cadere a taiat-o rau pe unul din picioare. A murit la spital pentru ca era diabetica si sangele nu i se mai coagula.

La cativa ani dupa, aceeasi poveste aproape cu o doamna ce ne facea curat in casa, diabetica si ea si predispusa la numeroase alte boli din aceasta cauza. Din cauza unei infectii la un picior a stat internata o buna bucata de vreme si de atunci nu se mai poate inretine, asa cum o facea pana atunci.

Din aceste motive mi-am permis sa va aduc in atentie acest produs, in speranta ca se vor bucura de el cei bolnavi de diabet.

Asadar, informativa despre Diabetrix, solicitati date despre el la medicul dumneavoastra.

Sper sa va fie de folos.