Ceaiul de ghimbir te ajuta sa slabesti

Unul din cele mai noi tructuri de slabire functionale ne vine dinspre miraculosul ceai de ghimbir


Ghimbirul, dupa cum bine stiti, este o planta din zonele tropicale, al carei rizom este bogat in uleiuri eterice.

Ghimbirul este cunoscut pentru proprietatile sale curativa inca din epoca coloniala, in Europa el a fost adus ca mirodenie si pastrat ca atare pana in zille noastre pentru condimentarea unor mancaruri.

Efectele ghimbirului in sanatate au fost cunoscute si ultracunoscute, insa, nimeni nu i-a cunoscut adevarata valoare.

Ghimbirul are o savoare aparte, fiind foarte aromat, patrunzator si chiar picant. Radacina (rizomul) proaspata de ghimbir o putem gasi tot timpul anului in orice supermarket, deci, este la indemana noastra, la preturi destul de accesibile.
Ghimbirul este o sursa foarte buna de potasiu, magneziu, cupru, mangan si vitamina B6.

Ghimbirul sua gingerul este foarte eficient in combaterea problemelor gastrointestinale, el avand efecte benefice pentru sanatate. Spre exemplu, ghimbirul este un excelent carminativ, adica elimina gazele intestinale, in acelasi timp calmeaza si relaxeaza tractul intestinal.

Extractul de ghimbir este un foarte puternic antioxidant, anti-inflamator, motiv pentru care ghibmirul este si folosit pentru slabire, in ultima vreme.


Produse pe baza de ghimbir gasiti in magazinul online Vegis.

De asemenea, exista si cafea verde cu ghimbir, foarte utila pentru slabire.

//event.2performant.com/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=cbc228706&unique=94ff4827b&redirect_to=https%253A//plantum.ro/cafea-bio/8372-cafea-verde-macinata-cu-ghimbir-cutie-50-gr.html%253Fsearch_query%253Dcafea+verde+cu+ghimbir%2526results%253D4742


Evident, daca nu stiati va spunem noi, principiile active in slabire ale ghimbirului au fost revolutionate de celebrul dr. Oz, care a vazut imediat in el potential nelimitat in aceasta directie.

Ceail fe ghimbir este o sursa foarte importanta de vitamine si minerale, avand in acelasi timp si un gust foarte placut.

Beneficiile ceaiului de ghimbir, la care se adauga si lamaie proaspata sunt deja cunoscute in procesele de slabire.

Cum il prepari? Spala bine o radacina proaspata de ghimbir. Da radacina prin razatoarea cu gauri mari. La o cana de ceai ai nevoie de circa doua lingurite cu varf de razatura de ghimbir. Pune aceata cantitate intr-un vas, adauga o cana si jumatate de apa rece si pune la fiert. Dupa ce incepe sa clocoteasca, acopera si lasa la foc mic inca 10 minute. Ceaiul rezultat este foarte aromat, usor iute, dar foarte placut la gust. Poti adauga putina miere si suc de lamaie. Restul ghimbirului ras se poate pastra in congelator in cantitati portionate pentru cate o cana de ceai, ca sa-l ai usor la indemana. Ghimbirul inghetat se pune direct in apa la fiert.

Ceaiul de ghimbir actineaza direct asupra depozitelor de grasime, iar daca urmezi un regim controlat pe baza de ceai de ghimbir, poti sa slabesti frumos si sanatos. Efectele benefice pentru slabire ale ghimbirului au fost deja confirmate de multi oameni de stiinta.

Deja vuieste internetul de retete de slabire ce au la baza ghimbirul, de la diverse retete culinare la diverse retete de preparare a ceaiului de ghimbir.