Efectul miraculos al papadiei

Papadia este una din cele mai importante plante pentru slabit


Pentru ca primavara se apropie cu pasi repezi de noi, vreau sa va atentionez sa aveti in vedere pentru perioada urmatoare, planta minune a slabirii - papadia.

Multe dintre dumneavoastra cunosc probabil efectele miraculoase ale papadiei in lupta cu kilogramele, de aceea, este bine s-o folositi cu incredere.

Papadia este o planta obisnuita, tratata de fermire drept o planta parazit, insa, pentru altii ea reprezinta chiar o sursa importanta de venituri, de cand i s-au descoperit aceste efecte miraculoase pentru slabire.


O salata de papadie proaspata, ori un ceai de papadie; indiferent de modul in care este consumata, efectul de slabire este unul umitor.

Caracteristicile acestei plante o recomanda ca planta remediu pentru numeroase afectiuni. Papadia este utila in detoxifierea ficatului si a rinichilor, pentru slabire, etc.

PRODUSE [E BAZA DE PAPADIE

Papadia este cunoscuta drept o planta care elimina toxinele din organism, ajutand indirect si la vindecarea unor boli de piele, vindecarea gutei si reumatismului dar si a varicelor.

Papadia este o planta raspandita cum ziceam prin diverse locuri: de la marginea drumurilor la stratul de zarzavat, de la campie la deal ba chiar si in zona alpina. Banala floare de papadie este imposibil de confundat: are un galben sclipitor si atrage foarte mult albinele.

Papadia este utila in inutilitatea ei, pe care o descperim uneori smulgand-o din straturile de flori ori de zarzavat. Practic, ea ne atentioneaza asupra utilitatii ei deosebite, bagandu-se pur si simplu in seama, fara a fi invitata.

Daca vreti o detoxifere, o dezintoxicare a organismului de primavara, lasati leacurile magice din farmacii, folositi minunata papadie. Papadia este la indemana noastra si o putem folosi fie ca infuzie, fie ca decoct, fie sub forma de salate, asa cum spuneam mai sus.

Frunzele de papadie se culeg primavara, cat sunt crude, inainte sa apara floarea. Se stie deja ca papadia este o planta cu proprietati foarte puternice detoxifiante. Frunzele contin fibre si proteine dar si glucide si vitaminele A, B, C, K si D. Papadia are din pacate un gust amar, dispretuit de multi, insa, daca puteti trece peste gust, veti ramane cu niste beneficii uimitoare pentru sanatate.

Puteti culege plantele de papadie din loc uri culrate, nepoluate, departe de oras. Plantele de papadie sunt adevarate lecuitoare pentru organism, si va atentionez pe voi, cei ce doriti sa slabiti, sa nu le ratati in aceasta primavara.