Suplimente utile in detoxifiere

O metoda foarte buna de a-ti curata organismul sunt capsulele pentru detoxifere


Pe piata romaneasca au aparut foarte multe pastile destinate detoxiferii, multe dintre ele fiind foarte apreciate de clienti. Parerile pe care noi le-am citit in mediile de socializare, pe forumuri, pe bogger, pe facebook, ne face sa credem ca unele dintre acestea chiar functioneaza.

Orice organism are nevoie din cand in cand de o curatare generala. O detoxifere se poate realiza prin metode simple, de genul detoxiferii cu lamaie, cu mere ori cu struguri. Insa, aceste tipuri de detofiere sunt in fapt niste cure de slabire mai drastice, pe care multi dintre noi nu le pot duce pana la capat.

La Plantum gasiti foarte multe suplimente utile in detoxifiere.


Pentru a evita astfel de intreruperi si mai ales pentru a nu ne supune corpul la cine stie ce neajunsuri, este util din cand in cand sa folositi si metoda capsulelor de dtofiere.
Iata care ar fi cele mai importante pastile de detoxifere din piata si pretul acestora:

- Total cleanse lymph 60cps flacon solaray (SOLARAY), la pretul de 74,98 lei, le gasiti la Plafar. Aceste pastile de detoxifiere sunt utile in imbunatatirea circulatiei limfatice si sanguine, prin simularea functiei ganglionilor limfatici si prin descompunerea trombilor venosi. De asemenea, mentine integritatea peretilor venosi si creste permeabilitatea capilarelor, prin efectul lor diuretic, antioxidant, antiinflamator si imunostimulator.

- Aboca fitomagra drena 20dz buc aboca (ABOCA), la pretul de 37,09 lei le gasiti la Plafar. Acestea sunt niste pastile alcatuite 100% naturale, alcatuite din fibre vegetale, seminte de in si patlagina, flori de tei, radacina de nalba, suc hidratat de mandarine si portocale. Sunt pastile de detoxifiere utile atat intr-o cura de curatare a organismului cat si in curele de slabire pentru peirderea in greutate.

- Favisan argila 40cps buc favisan (FAVISAN), le gasiti la pretul de 13,93 lei la Plafar. Sunt pastile utile in anemie, neurastenie, arsuri la stomac, migrene, boli limfatice, paralizii, remineralizant, detoxifiant.

- Dacia plant detoxifiant 200ml buc dacia plant (DACIA PLANT), le gasiti la pretul de 29,03 lei la Plafar. Sunt pastile de detoxifere alcatuite din substante active utile i actiuni terapeutice de genul: diuretic, depurativ, antispectic, coleretic, colegog, tonic hepatic si cu precadere recomandat in curele de detoxifere ale organismului. Sunt pastile naturale a caror compozitie este urmatoarea: fructe de soc, anghinare, angelica, ienupar, cardamom.

- Dacia plant biozheolyth 60cps flacon dacia plant (DACIA PLANT), le gasiti la pretul de 36,38 lei la Plafar. Acestea sunt niste pastile recomandate in diaree, colite de fermentatie, colite putrefactie, meteorism si intoxicatii cu metale grele. Sunt niste de pastile de detoxifere foarte complexe alcatuite din tuf zeolitic.

- Zuccari aloe aurea 500ml buc zuccari vita gmbh (ZUCCARI VITA GMBH), le gasiti la pretul de 138,45 lei, la Plafar, un produs inovator alcatuit din suc natural pur de aloe, compus din patru varietati de aloe, Aloe barbadensis, Aloe arborescens, Aloe ferox, Aloe chinensis, este felul de aloe cu cel mai ridicat continut de principii active existent pe piata.

- Maxi life spirulina 500mg 30cpr buc (SINTOFARM), le gasiti la pretul de 17,61 lei la Plafar. Sunt comprimante Spirulina 500 mg, considerate aliment vegetal datorita peste celor 50 de principii bioactive continute. Contine cantitati importante de minerale si de asemenea complexul de vitamine B, vitamina A, vitamina K, enzime digestive, forme de ARN şi ADN specifice organismului uman. Sunt pastile utile in detoxifiere dar si in refacerea organismului dupa diverse afectiuni, in special in refacerea tesuturilor.

- Spirulina 100cps flacon nature`s way (NATURE`S WAY), le gasiti la pretul de 65,10 lei, la Plafar. Sunt pastile utile in detoxifiere, alcatuite din spirulina 760 mg si Sodiu 15 mg. Spirulina este de culoare verde-albastru, culoare provenita de la cei doi pigmenti celulari, anume, clorofila si ficocianina. Actiunile acestei pastile utile in detoxifiere: detoxifiant, antioxidant, echilibreaza sistemul imunitar, antibacterian, antiviral, alcalinizant, reduce senzatia de foame.

- Herbagetica detoxiplant suplu 200cps flacon herbagetica (HERBAGETICA), le gasiti la pretul de 67,70 lei la Plafar. Detoxiplant suplu sunt pastile ce stimuleaza activitatea glandei tiroide, intensificand metabolismul general si cresterea ratei metabolismului bazal, inhiband senzatia de foame si dans o senzatie de satietate. De asemenea, Detoxiplant suplu reducere proportia de tesut adipos, scade valorile colesterolului si ale trigliceridelor, fluidifica sangele si determina moartea celulelor maligne. Detoxiplant suplu este utilizat ca adjuvant in curele de slabire, in obezitate in supraponderalitate in apetitul alimentar excesiv, etc.

- . Canah fibre seminte canepa 300g cutie canah international (CANAH INTERNATIONAL), le gasiti la Plafar la pretul de 35,96 lei. Sunt suplimentate bazate pe fribrele de seminte de canepa ce curata colonul de toxine si previne de asemenea noi depuneri. Sunt pastile recomandate in constipatiile cronice. In timpul curelor de detoxifiere, consumarea acestor pastile ppe baza fibrelor de canepa, se recomanda a nu fi combinata cu carnea de porc, carnea rosie, patiserie din faina alba, paine alba, alcool, prajeli.


Despre Detoxiplant Activ si despre ale forme de Detoxiplant gasiti si alte articole interesante la noi. 

Acestea sunt doar cateva din pastilele de detoxifiere existente in piata. Cele prezentate mai sus au fost descoperite de noi printre parerile pozitive ale celor ce le-au utilizat.