Pastile de slabit Dieto

Pareri si comentarii despre pastilele de slabit Dieto


Facand o incursiune prin lumea internetul pentru a aflaa detalii despre pastilele Dieto, am ajuns la concluzia ca, acestea sunt destul de necunoscute, insa, par a fi functionale in slabire.

Multi dintre cei ce si-au spus parerea online despre pastilele dieto sustin ca poti manca normal si poti slabi, nu intr-un ritm accelerat, insa, vizibil.

Se pare ca aceste pastile Dieto au in compozitie 8 elemente naturale. Dieto inglobeaza aceste produse naturale ce ajuta organismul sa elimine toxinele si implicit kilogramele in plus.

Pastilele de slabit Dieto este un produs  de slabit cu o intensa actiune de detoxifiere, fapt ce conduce la reducerea semnificativa a masei corporale si la eliminarea toxinelor din organism.


Trebuie sa stiti inainte de toate ca specialistii in nutritie recomanda intotdeauna ca orice cura de slabire sa fie asociata cu una de detoxifiere, pentru ca in orice slabire, organismul acumuleaza toxine, toxine ce pot cauza diferse neplaceri sanatatii. Faptul ca pastilele Dieto au si acest efect de detoxifiere asupra organismului, pe langa efectul principal de slabire, reprezinta dupa parerea noastra un lucru pozitiv.

Pastila de slabit Dieto reuneste cele mai eficiente si sanatoase extracte naturale care au efect in reducerea masei corporale.

Extractele natulare ale pastilei de slabit Dieto sunt:

- Extract Hoodia Gordoni: constituentii chimici din Hoodia elibereaza in centrii cerebrali ai poftei de mancare, un produs chimic similar glucozei; in creier acest semnal stabileste ca organismul este satul astfel incat senzorii de mancare se inchid.

- Extract Ceai verde: componentele din acest ceai (uleiuri esentiale, teina, tannini, catechi, aminoacizi, vitamina C, proteine, calciu , fluor) fac din ceaiul verde un excelent antioxidant, diuretic, stimulator cerebral, stimulator al proceselor de ardere a grasimilor.

- Extract Cidru de mere: ajuta la slabire si eliminarea toxinelor, fiind considerat cel mai mare devorator natural de grasimi.

- Extract Guarana: guaranina este un fel de cofeina naturala, fiind folosita ca lupta impotriva solicitarii fizice si psihice.

- Extract Fucus: are un continut ridicat in vitamine, acid folic, vitamina C, complex B, favorizand procesele metabolice, in special metabolismul glucidic.

- Extract din seminte de Senna: stimuleaza motilitatea intestinala, in special cea a intestinului gros si diminueaza absorbtia apei.

- Extract din afine:stimuleaza vasele de sange sa elibereze o substanta care dilata venele si arterele si ajuta sangele sa nu coaguleze, inbunatatind circulatia.

- Extract Grapefuit: exercita o actiune de eliminare atat a bacteriilor patogene, cat si a virusilor, microbilor si a altor microorganisme.

Administrare: Se administreaza o capsula pe zi, dimineata inainte sau dupa micul dejun.