NOUA CAPSULA CU CAFEA VERDE - EVENIMENTUL ANULUI IN SLABIRE

Te-ai saturat sa tot astepti rezultatele miraculoase ale curelor de slabire drastice? De acum ai Green Coffee Burner! Cafea verde intr-o capsula hiperconcentrata!


Conceputa ca o capsula hiperconcentrata pe baza de extract de cafea verde, Green Coffee Burner reprezinta ultima senzatie in materie de produse de slabit, ce vin in combinatie cu recomandarile celebrului dr. Oz.

Cel mai important lucru ce trebuie subliniat de la inceput este ca Green Coffee Burner a aparut si in varianta decofeinizata, fapt ce-i confera o mai mare plaja de acoperire, putand fi consumata fara retineri si de catre cei ce nu se impacau prea bine cu ideea de cofeina.


Cafeaua verde ce prezinta un efect deosebit, anume, efectul lipoliti, ce determina o ardere aproape instantanee a grasimilor, este folosita ca baza in foarte multe produse de slabit.


Ce este special la Green Coffee Burner? In primul rand, din numeroasele produse aparute pe piata, in randul celor pentru slabit, ce au la baza extractul de cafea verde, foarte putine prezinta o concentratie de cafea verde care ar putea sa determine slabirea.

Ei bine, Green Coffee Burner concentreaza toata puterea de slabire a cafelei verzi, fiind singura pastila conceputa pe baza extractului de cafea verde ce contine in mod obligatoriu 45% acizi clorogenici.

Cele 7 garantii si avantaje ale curei de slabire pe baza de cafea verde:

cafea-verde-slabireCapsulele nu au gust neplacut (convin si celor carora nu le place cafeaua).

cafea-verde-slabirePierderile in greutate, observate in cursul testelor clinice, au fost obtinute fara ca persoanele testate sa renunte la felurile de mancare favorite.

cafea-verde-slabirePierderea in greutate este de durata. Nu exista efect yoyo, kilogramele slabite nu se iau inapoi.

cafea-verde-slabireSunt suficiente 2 capsule/zi pentru a slabi pana la 5 kg/saptamana.

cafea-verde-slabireSlabiti kilogramele in plus sau cura va este rambursata. Daca rezultatele obtinute nu va multumesc pe deplin, returnati flacoanele incepute sau chiar goale si contravaloarea lor va va fi integral rambursata.

cafea-verde-slabireBeneficiati de un pret exceptional. Pana acum singurul inconvenient al acestei cure era ca costa scump. Acum, datorita succesului sau, importam cafeaua verde direct din America de Sud si va putem propune cura Green Coffee Burner® la jumatate din pret, mai putin de 3 lei/zi pentru a slabi.

cafea-verde-slabireDaca alegeti o cura Green Coffee Burner® de o luna sau mai mult, veti primi gratuit faimosul Body Scan (sistem electronic de masurare a masei de grasime corporala). Dotat cu ecran LCD, afisaj electronic, functie de masurare imediata a procentului de grasime si simplu de utilizat, acesta va ofera de o maniera foarte precisa (+0,1%) situatia dvs. corporala.


PRODUSE PE BAZA DE CAFEA VERDE - BOABE DE CAFEA VERDE


Boabele verzi de cafea sunt boabe neprajite care contin un compus activ foarte important numit acid clorogenic. Acest acid este cheia pierderii in greutate si se poate gasi in abundenta in extract. Acidul clorogenic este agent puternic care inhiba eliberarea glucozei in corp, in timp ce creste metabolismul ficatului sau arderea grasimilor din ficat. Cele doua actiuni combinate lucreaza impreuna pentru a inhiba absorbtia de grasimi si pentru a opri luarea in greutate. Cum va spuneam mai sus, concentratia perfecta de acid clorogenic din Green Coffee Burner, de 45% acid clorogenic este ideala in procesul de slabire.

Cat de repede pot sa vad rezultate?

Daca este administrat conform prospectului, rezultatele capsulei concepute pe baza extractului de acafea verde se pot abserva in aproximativ o saptamana.

Chiar va ajuta acest produs sa slabesc?

Desi fiecare persoana este diferita, parerea generala este ca acesta este un produs care se potriveste oricarei persoane care doreste sa slabeasca. In cazul in care doriti rezultate maxime, se recomanda bineinteles suplimentarea cafelei verzi cu o dieta adecvata si exercitii. Cu cat mai multe schimbari faceti in rutina si cu cat mai sanatos este stilul de viata, cu atat mai rapid veti observa rezultatele pe care le doriti.

Cata cafeina contine extractul?

Extractul nu contine multa cafeina, are doar aproximativ intre o cincime si o zecime de cafeina din o ceasca de cafea. Tineti minte ca acidul clorogenic este componenta cheie si nu cafeina. Ei bine, de acum aveti varianta de Green Coffee Burner si in varianta decofinizata, deci, nu mai aveti de ce sa va faceti griji.

Trebuie subliniat de asemenea ca deocamdata parerile generale exprimate pe forumuri despre cafeaua verde si produsul Green Coffee Burner sunt unele pozitive. De asemenea, tot pe forumuri am descoperit si ca oamenii cunosc deja ce inseamna concentratie mai mare in acid clorogenic din noua pastila de slabit pe baza extractului de cafea verde - Green Coffee Burner.