PASTILELE DE SLABIT INSTANT SLIM

Produse 100% naturale pentru slabit: pastilele de slabit Instant Slim


Principalul avantaj al pastilelor de slabit Instant Slim este acela ca sunt 100% naturale, iar din proespect reiese ca nu prezinta efecte negative asupra organismului.

Dozajul pastilelor de slabit Instant Slim este unul redus, iar efectul lor este unul rapid, determinand micsorarea dimensiunilor abdominale. Aceste pastile de slabit nu sunt toxice pentru organism.

Pastilele de slabit Instant Slim cont o formula unica, din fructe, avand un continut mare de pectina, colagen natural, vitamin C, potasiu si o serie de minerale ce ajuta la intarirea muschilor fesieri, redandu-le elasticitatea.


Asa cum spuneam, acest pastile de slabit Instant Slim sunt caracterizate printr-un dozaj mic, avand un efect rapid, non-toxic si fara alte efecte secundare. 

Ultimele cercetari stiintifice arata ca obezitatea este rezultatul absorbtiei de catre organism intr-un procent foarte ridicat a caldurii. Datorita acestui fapt intestinul subtire transforma surplusul de caldura in grasime pe care apoi o depoziteaza in jurul sau. Aceasta grasime se va depune treptat si pe cele patru membre, marind astfel greutatea coporala care  afecteaza in primul rand sanatatea intregului organism uman, iar in al doilea rand are si urmari neplacute asupra aspectul fizic al persoanei respective. Prin urmare, pe plan international, autoritatile insarcinate cu problemele legate de greutatea corpului uman au propus o noua teorie conform careia “reducerea in prima faza a grasimii abdominale are ca rezultat o slabire mai usoara la nivelul intregului corp”. Astfel dupa noile descoperiri stiintifice s-au produs Pastilele de slabit Instant slim, special create pentru a reduce circumferinta abdomenului si a tonifia fesele.

Capsulele de slabit Instant slim, create pentru a reduce circumferinta abdomenului si a tonifia fesele, au in compozitie o paleta larga de pante naturale, cu efect in pierderea de greutate precum: nuca, seminte de Fenugreek, fructul Guarana, mar, kiwi, lamaie, mandarina, toate aceste extracte fiind rafinate cu ajutorul stiintei si tehnologiei moderne.

Un mare avantaj al tratamentului cu Pastilele de slabit Instant Slim este faptul ca ele actioneaza rapid asupra grasimii ducand astfel la micsorarea abdomenului in cel mai scurt timp.

Un alt beneficiu al Pastilelor de slabit Instant Slim este acela ce ele pot strange pielea de pe fese, obtinandu-se astfel efectul de lifting.

Cura e formata din doua etape :

1. Scaderea in greutate propriu-zisa ce dureaza intre 1-3 luni - 1 capsula in fiecare dimineata (in functie de cate kg doriti sa slabiti);

2. Adaptarea organismului la noul regim de alimentatie si metabolism - se ia 1 capsula la 2 sau 3 zile, daca si dupa cum simtiti nevoia. Acest lucru este posibil doar daca sunt respectate intocmai recomandarile dietei.

Compozitie: nuci Koncing, seminte de Fenugreek, fructul Guarana, mar, kiwi, lamaie, mandarina, celuloza din cartof dulce etc.

Administrare: doar o capsula pe zi, inainte sau dupa micul dejun.

Supervizor: Centrul Biologic de Cercetare a Scaderii in Greutate SANZI U.S.A.
Producator:  Tengda Biological Science and Technology Co.