SPIRULINA

Despre Spirulina Maxi Life


Algele albastre sunt primele forme de viata aparute pe pamant; spirulina este o alba verde-albastra, adica o forma de evolutie, de la algele albastre catre cele verzi.

Spirulina a contribuit la formarea oxigenului in atmosfera cu milioane de ani in urma. In felul acesta, alte vietuitoare au putut sa se dezvolte, iar microalga a devenit un "superaliment" asa de bogat din punt de vedere nutritional incat am putea trai numai cu ea si apa.

Spirulina a fost pentru prima oara localizata in lacurile calde, cu apa alcalina, din Africa, America Centrala si America Latina. Ea a fost consumata de popoarele aborigene pret de sute de ani, aparand astfel primele indicii cu privire la beneficiile pe care le aduce sanatatii. Mai apoi, in zilele noastre, sute de studii i-au confirmat calitatile sau mai bine zis, puterile.


Despre Spirulina Maxim Life, 500 mg sunt forma a 30 de comprimante

Caracteristici:
Este considerata ca fiind alimentul vegetal complet datorita celor peste 50 de principii bioactive continute, ce intervin benefic in reglarea tuturor functiilor organismului. Utila in curele de slabire, spirulina actioneaza in mai multe directii: intensifica procesele metabolice prin ficocianina, are actiune mecanica la nivel digestiv si mentine glicemia in limite normale. Contine mari cantitati de minerale sub forma chelata (forma ce asigura cea mai buna absorbtie a acestora), complexul de vitamine B, vitamina A, vitamina K, enzime digestive, forme de ARN si ADN specifice organismului uman. Este un excelent detoxifiant si revigorant pentru organism si este benefic in perioadele de refacere dupa diverse afectiuni. Grabeste vindecarea ranilor stimuland refacerea tesuturilor, protejeaza organismul de infectii si imbolnaviri prin stimularea imunitatii.

Efecte:
•    revigoreaza organismul si mareste potenta;
•    mareste performantele fizice si intelectuale;
•    ajuta la controlul greutatii corporale;
•    detoxifiant (accelereaza procesul de purificare al organismului);
•    stimuleaza imunitatea si refacerea tesuturilor;
•    utila in afectiunile hepatice;
•    protejeaza impotriva radiatiilor (radioprotector).

 Precautii:
•    Nu se administreaza copiilor sub 3 ani.
•    A se pastra la loc intunecos, ferit de caldura sub 25C
•    Nu lasati la indemana copiilor.
•    Nu folositi produsul dupa data expirarii.
•    Acest produs este supliment alimentar  si nu inlocuieste un regim alimentar variat.
•    Nu depasiti doza zilnica recomandata.

Administrare: 2-3 comprimate  pe  zi

Compozitie: Spirulina platensis   500 mg

Spirulina este o alga in forma de spirala bogata in substante nutritive, descoperita in lacurile naturale alcaline din America de Sud si Africa. Timp de secole acasta planta a reprezentat o parte importanta a regimului alimentar al multor comunitati. Din 1970 spirulina a fost din ce in ce mai mult studiata si cunoscuta, fiind utilizata pe scara larga ca supliment alimentar.

Spirulina are un continut ridicat de proteine vegetale (50-63%) - de trei sau patru ori mai mare decat cel intalnit in carnea de peste sau cea de vita - si multiple vitamine (depaseste cu 3-4 ori cantaitatea de vitamina B12 intalnita in ficatul de animale) care lipsesc in mod normal in cazul unei diete vegetariene. Spirulina contine minerale (fier, potasiu, sodiu, magneziu, fosfor, calciu, etc.), are un nivel important de betacaroten ce are rolul de a proteja celulele (de 5 ori mai mare decat morcovii si de 40 de ori decat spanacul), un volum crescut de acid gama-linoleic (care reduce colesterolul si previne aparitia bolilor de inima) si ficocianina (substanta gasita in spirulina care inhiba formarea cancerului de colon) etc.