Pretul ceaiul verde pe piata din Romania

Cat costa minunatul ceai verde? De unde putem sa-l achizitionam?


Daca aveti de gand sa tineti o cura de slabire ori de detoxifere cu ceai verde, insa nu stiti care este pretul lui pe piata si unde il puteti gasi, va dam noi cateva informatii in randurile care urmeaza.

Ceaiul verde este obtinut din frunze nefermentate de Camelia sinensis, spre deosebire de ceaiul negru, unde tocmai fermentatia reprezinta procesul de produsele. La ceaiul verde, procesul de fermentatie naturala este oprit, din acest motiv el mai este cunoscut si ca drept ceai nefermentat.

Ceaiul de ghimbir te ajuta sa slabesti

Unul din cele mai noi tructuri de slabire functionale ne vine dinspre miraculosul ceai de ghimbir


Ghimbirul, dupa cum bine stiti, este o planta din zonele tropicale, al carei rizom este bogat in uleiuri eterice.

Ghimbirul este cunoscut pentru proprietatile sale curativa inca din epoca coloniala, in Europa el a fost adus ca mirodenie si pastrat ca atare pana in zille noastre pentru condimentarea unor mancaruri.

Efectele ghimbirului in sanatate au fost cunoscute si ultracunoscute, insa, nimeni nu i-a cunoscut adevarata valoare.

Ghimbirul are o savoare aparte, fiind foarte aromat, patrunzator si chiar picant. Radacina (rizomul) proaspata de ghimbir o putem gasi tot timpul anului in orice supermarket, deci, este la indemana noastra, la preturi destul de accesibile.

Multipastila de slabit - Slim5

O capsula ce inglobeaza 5 ingridiente esentiale in slabire


Cum ar fi sa obtii un maxim de eficienta, fara batai de cap, cu o singura capsula de slabit? Ar fi foarte bine, spunem noi!

Daca n-ati gasit inca raspunsul, vi-l dam noi, este vorba despre capsula hiperconcentrala Slim5, un produs util pentru slabire.

Slim5 are in componenta 5 ingrediente cunoscute ca fiind foarte eficiente in procesele de slabire: anghinare, varza, ardei iute rosu, ceai mate verde si otet din cidru de mere.