Pretul ceaiul verde pe piata din Romania

Cat costa minunatul ceai verde? De unde putem sa-l achizitionam?


Daca aveti de gand sa tineti o cura de slabire ori de detoxifere cu ceai verde, insa nu stiti care este pretul lui pe piata si unde il puteti gasi, va dam noi cateva informatii in randurile care urmeaza.

Ceaiul verde este obtinut din frunze nefermentate de Camelia sinensis, spre deosebire de ceaiul negru, unde tocmai fermentatia reprezinta procesul de produsele. La ceaiul verde, procesul de fermentatie naturala este oprit, din acest motiv el mai este cunoscut si ca drept ceai nefermentat.


De unde vine ceaiul verde? Evident ca din China, ca mai toate solutiile naturale utile pentru sanatate. Despre minunatul ceai verde s-a vorbit, se vorbeste si se va mai vorbi probabil timp indelungat, insa, primele evidentieri ale ceaiului verde au fost facute de un calugar, Eisai, care i-a elogiat beneficiile intr-o carte numita Mentinerea sanatatii prin ceai. Daca va intrebati ce faceau romanii in 1211, in anul in care a aparut cartea calugarului, va spunem noi: ori pregateau vreo escala peste Dunare la cules din rroadele altora, ori se bateau intrei ei pentru cine stie ce padurice.

In fine, lasand la o parte autocritica populara, sa revenim la ceaiul verde. Specialistii i-au descoperit ceaiului verde proprietati foarte bune pentru slabire. O cura de detoxifere cu ceai verde este beneficia pentru organism, dar determina si slabirea. Ceaiul verde este bogat in flavonoizi, substante utile in mentinerea sanatatii.

Insa, ne-am indepartat de subiectul propus, anume pretul ceaiului verde pe piata din Romania si locurile de unde il putem achizitiona.

Iata cateva variante de magazine online si preturile acestora:

- la Plantum gasim: ceai verde cu ghimbir la 3,14 lei, ceai verde comprimante de la Dacia Plant la 22, 90 lei, ceai verde la punga la pretul de 5,82 lei, Green Tea capsule la pretul 60,99 lei, ceai vere cu lamaie la pretul de 2,90 lei, etc. .

- la Cufarul naturii gasim: ceai verde la 50 g, la pretul de 2,50 lei, ceai verde la 25 de doze, la pretul de 2,39 lei, ceai verde 20 doze, la pretul de 2,52 lei, ceai verde 100 g la pretul de 5,08 lei, ceai verde cu menta 20 de doze la pretul de 2,52 lei, ceai verde cu lamaie 100 g la pretul de 5,08 lei, ceai Belin verde 20 de doze, la pretul de 2,70, etc.

- la Vegis gasim: ceai verde - ceaiurile lumii 20dz, la pretul de 3,49 lei, ceai verde Bio 100 g la pretul de 14,55 lei, green Tea 500 mg la pretul de 64,64 lei, ceai verde cu aroma iasomie 50 g, la pretul de 9,7 lei, etc.

Cam acestea ar fi cateva din produsele pe baza de ceai verde gasite de noi in magazinele online de gen si preturile lor.