Multipastila de slabit - Slim5

O capsula ce inglobeaza 5 ingridiente esentiale in slabire


Cum ar fi sa obtii un maxim de eficienta, fara batai de cap, cu o singura capsula de slabit? Ar fi foarte bine, spunem noi!

Daca n-ati gasit inca raspunsul, vi-l dam noi, este vorba despre capsula hiperconcentrala Slim5, un produs util pentru slabire.

Slim5 are in componenta 5 ingrediente cunoscute ca fiind foarte eficiente in procesele de slabire: anghinare, varza, ardei iute rosu, ceai mate verde si otet din cidru de mere.


Dupa parerea specialistilor, Slim5 te ajuta sa dai jos kilogramele in plus, fara niciun risc. In fapt, cei ce comercializeaza Slim5 ne spun ca daca nu esti multumit de efectul acestei pastile, poti solicita rambursarea integrala a banilor dati pe ea.

Din compozitia Slim5 fac parte niste componente asa cum spunea mai sus foarte cunoscute de cei ce au avut de-a face cu o cura de slabire.


Astfel, sunt cinci componente ale capsulei, cu puteri uimitoare in topirea grasimilor:

- frunze de anghinare;
- concentrat de varza;
- extract de ardei iute rosu;
- ceai verde Mate - in efectul a peste 100 cesti de infuzie;
- puterea de ardere a otetului din cidru de mere, chiar si in zonele cele mai dificile (abdomen, coapse, fese).

Cu doar 3 capsule de Sim5 pe zi, vei scapa pentru totdeauna de grasime,d e kilogramele in plus, cele ce ti-au dat atatea batai de cap.

Celor 5 componente active li s-au adaugat si cromul activ, componenta ce controleaza pofta de mancare si desavarsete procesul de slabire si mentinere a greutatii dupa slabire.

Daca n-ati auzit de numele capsulei Smil5, poate ati auzit de renumele ei - FAT Terminator.