Uleiul din nuca de cocos foarte bun impotriva imbatranirii

Se pare unul din cel mai utile produse anti-aging (anti-imbatranire) este uleiul de nuca de cocos.


De foarte mult timp, in unele culturi de mii de ani, uleiul din nuca de cocos este venerat si utilizat ca un aliment foarte sanatos dar si ca un medicament panaceu.

Se pare ca proprietatile anti-imbatranire ale uleiului din nuca de cocos au inceput sa fie recunosute, dupa tot mai multe studii ale cercetatorilor realizate in ultima vreme.

Medicii si oamenii de stiinta i-au recunoscut proprietatile deosebite ale uleiului de nuca de cocos, bogat in grasimi saturare cu proprietati superioare anti-imbranire. Beneficiile aduse de uleiul din nuca de cocos determina si pierderea in greutare, deci slabirea, cercetarile stiintifice demonostrand acest lucru. Fiind format din acizi grasi, uleiul din nuca de cocos, stimuleaza pierderea grasimilor in functie de cat de lung este lantul alcatuit din aceste grasimi saturate, iar acest lucru provine si din modul de procesare al acestui ulei.

Suplimente utile in detoxifiere

O metoda foarte buna de a-ti curata organismul sunt capsulele pentru detoxifere


Pe piata romaneasca au aparut foarte multe pastile destinate detoxiferii, multe dintre ele fiind foarte apreciate de clienti. Parerile pe care noi le-am citit in mediile de socializare, pe forumuri, pe bogger, pe facebook, ne face sa credem ca unele dintre acestea chiar functioneaza.

Orice organism are nevoie din cand in cand de o curatare generala. O detoxifere se poate realiza prin metode simple, de genul detoxiferii cu lamaie, cu mere ori cu struguri. Insa, aceste tipuri de detofiere sunt in fapt niste cure de slabire mai drastice, pe care multi dintre noi nu le pot duce pana la capat.

La Plantum gasiti foarte multe suplimente utile in detoxifiere.


Pentru a evita astfel de intreruperi si mai ales pentru a nu ne supune corpul la cine stie ce neajunsuri, este util din cand in cand sa folositi si metoda capsulelor de dtofiere.

Pastile de slabit Colon Cleanse

Despre efectul in slabire al pastilelor Colon Cleanse


Despre produsul de slabit Colon Cleanse s-au scris multe, foarte multe pareri pro, exprimante in general de cei ce au folosit acest produs. Noi am facut o incursiune prin forumurile de gen am intalnit o serie de pareri bune referitoare la Colon Cleans, motiv pentru care ne-am hotarat sa va tinem la informam si pe dumneavoastra, poate va fi de ajutor.

Din parerile exprimate de majoritatea celor ce au impartasit pe forumuri experientele lor despre curele de slabire, am dedus ca acest produs de slabire, Colon Cleanse elimina eficient toxinele din organism, deci, determina in prima faza a dietei o detoxifiere foarte bune, dupa care vine si urmarea mult asteptata - slabirea.

Despre Colon Cleanse se stie ca este un produs 100% natural, 100% vegetal si 100% pur care elimina in mod eficace rezidurile toxice depuse pe peretele intestinului, calmand si protejand tractul intestinal in timpul procesului de curatare.

Acidul clorogenic din cafeaua verde

Efectul acidului chlorogenic existen in boabele de cafea verde in slabire. Poate cafeaua verde sa te ajute sa dai jos kilogramele in plus?


Expertii in domeniu ne demonostreaza ca acidul chlorogenic extras din boabele de cafea verde este util in arderea grasimilor si implicit in eliminarea kilogramelor in plus, intr-un timp record; sunt specialiasti care sustin ca intr-o luna poti slabi pana la 8 Kg utilizand aceste produse pe baza de cafea verde. Magia cafelei verzi este intretinuta de celebrul dr. Oz, prin show-ul de televiziune, la fel de cunoscut. ''Metoda magica în eliminarea kilogramelor pentru fiecare tip de corp'' - Dr Oz   

Privind catre viitor, extrasul din boabele de cafea verde este arma cea mai eficienta de lupta impotriva kilogramelor in plus ("campul de lupta impotriva excesului de greutate" - dr. Oz). Din momentul in care a devenit subiectul show-ului de televiziune gazduit de dr. Oz, milioane de oameni au inceput sa foloseasca si sa aprecieze celebra capsula de slabit pe baza de cafea verde, iar faptul ca multa lume nu a auzit inca de acest produs minune este un lucru destul de surprinzator.