Pastile de slabit Colon Cleanse

Despre efectul in slabire al pastilelor Colon Cleanse


Despre produsul de slabit Colon Cleanse s-au scris multe, foarte multe pareri pro, exprimante in general de cei ce au folosit acest produs. Noi am facut o incursiune prin forumurile de gen am intalnit o serie de pareri bune referitoare la Colon Cleans, motiv pentru care ne-am hotarat sa va tinem la informam si pe dumneavoastra, poate va fi de ajutor.

Din parerile exprimate de majoritatea celor ce au impartasit pe forumuri experientele lor despre curele de slabire, am dedus ca acest produs de slabire, Colon Cleanse elimina eficient toxinele din organism, deci, determina in prima faza a dietei o detoxifiere foarte bune, dupa care vine si urmarea mult asteptata - slabirea.

Despre Colon Cleanse se stie ca este un produs 100% natural, 100% vegetal si 100% pur care elimina in mod eficace rezidurile toxice depuse pe peretele intestinului, calmand si protejand tractul intestinal in timpul procesului de curatare.
Din cauza functionarii gresite a intestinului gros pot aparea urmatoarele boli: depresie, durere de cap, migrena, probleme de tensiune, greturi, indispozitie, indigestie, somnolenta, constipatie, diaree, lipsa poftei de mincare, obezitate, cresterea nivelului de colesterol, iar in stadiu neglijat, transformari tumoroase, reumatism, probleme artritice, astm, alergie, slabirea imunitatii etc.

PRODUSE DE TIPUL COLON CLEANSE

Colon Cleanse contribuie la prevenirea acestor boli.

Colon Cleanse - contine Psyllium de calitate exceptionala, o planta medicinala, cerealiera a carei saminta este bogata in fibra vegetala comestibila.

Administrat sub forma de tratament Colon Cleanse elimina in mod eficace rezidurile toxice depuse pe peretele intestinului. Calmeaza si protejeaza tractul intestinal in timpul curatarii, fiind indeajuns de placut si sigur pentru a putea fi utilizat zilnic.

Ingredient activ: Fibra de Psyllium.

Fibra macinata in contact cu lichidele se transforma intr-o materie gelatinoasa si se dilata de aproximativ 20-50 de ori in intestin. Fibra de Psyllium in proportie de 80% este nedigerabila si insolubila, deci va trece prin intestin si se elimina odata cu scaunul. Aceasta materie moale absoarbe grasimea, colesterolul, neutralizeaza si elimina din organism substantele toxice si reziduurile metabolice depuse pe peretele intestinelor.

Fibra de Psyllium in proportie de 20% este solubila, intrind in circuitul sanguin ajunge la organe si le detoxifica.

Consumul de Colon Cleanse produce o curatire fizica si o detoxifiere completa a organismului.

Poate fi administrat si pentru vindecarea alergiei si a bolilor ulceroase, pentru ca Psyllium-ul ajuta ca intestinele sa devina mucoase, astfel blocheaza accesul oxigenului la virusi, bacterii, micoze.

Consumatorii au semnalat ca in citeva luni au scapat de ulcer al stomacului si duodenului care exista de 10 ani.

Psyllium-ul nu provoaca diaree, ci mareste cantitatea scaunului. Este excelent pentru tratarea indigestiei, deoarece ajungand in sistemul intestinal curata precum o perie moale depunerile de pe peretele intestinului.

Mod de administrare: Cantitatea de Colon Cleanse recomandata zilnic difera in functie de persoana. O lingurita de Psyllium ingerata zilnic produce regularitate. Pentru obtinerea celor mai bune rezultate se amesteca de doua ori pe zi o lingurita de Colon Cleanse cu 200 ml de apa sau suc natural si se consuma cu 30 de minute inainte de masa. Se consuma imediat, pentru ca gelatizarea sa se produca in stomac si intestinul subtire.

Doza maxima este de trei linguri pe zi.

In scopul detoxifierii este necesar a se consuma zilnic cel putin 1,5-2 litri de lichide.

In cazul in care efectuam o cura de slabire se amesteca cu iaurt sau kefir inlocuind astfel micul dejun sau cina.

Produsul poate fi consumat si de diabetici.

Colon Cleanse nu contine zahar, sare, grasimi, colesterol sau proteine.

Daca se urmareste ingrasarea, Colon Cleanse se va administra cu o jumatate de ora dupa masa.

In atentia celor care administreaza medicamente: abandonarea medicatiei si a ceaiurilor laxative se va face treptat.

Cura de slabire

Micul dejun va fi inlocuit cu o lingura de Colon Cleanse amestecat cu un iaurt.

Pranzul va fi luat in mod obisnuit.

Inainte de cina se bea un pahar de lichid care contine o lingura de Colon Cleanse.

Pana la culcare se vor mai consuma 2 pahare cu apa.

Dupa citeva zile ar trebui sa se observe scaderea greutatii corporale.

Colon Cleanse asigura reducerea greutatii corporale fara infometare prin faptul ca, dilatandu-se in organism, provoaca o senzatie de satietate.

Dupa o luna de utilizare se poate reduce doza de Colon Cleanse, se va consuma doar odata pe zi, inlocuind micul dejun.

Pentru diabetici

Inainte de micul dejun se amesteca o lingura de Colon Cleanse intr-un pahar cu apa. Consumul zilnic a 1-2 linguri de fibra reduce indexul glicemic al alimentelor si asigura un nivel constant al zaharului din singe. Cu acceptul medicului se poate reduce treptat cantitatea de medicamente administrata.

Boli dermatologice

Problemele dermatologice anunta ca organismul are nevoie de detoxifiere. Pe linga utilizarea tratamentelor specifice este recomandat consumul de Colon Cleanse in tratarea urmatoarelor probleme: psoriazis,acnee,eczeme,candida,etc.

Nu exista contraindicatii ale acestui produs. Intrebuintarea pulberii Colon Cleanse nu are niciun fel de legatura cu tratamentele medicamentoase obisnuite, conventionale, deoarece este un produs natural de curatire si detoxifiere.

Se recomanda insa utilizarea Colon Cleanse cu o ora inainte sau dupa administrarea unor medicamente. Nu este indicata administrarea Colon Cleanse concomitent cu medicamentele deoarece exista citeva speculatii referitoare la posibilitatea amestecarii si retinerii tabletelor in masa de fibre, ceea ce ar impiedica dezintegrarea in intregime a acestor tablete.

Termen de valabilitate: A se consuma produsul inainte de data inscrisa pe ambalaj sau mentionata in prospect.

A nu se depasi doza zilnica recomandata!

A se pastra la loc uscat si racoros!

A nu se lasa la indemina copiilor mici!

Prezentare: borcan PET 340g.

Producator: WELLNESS PLUS INTERNATIONAL.