Detoxifere in doar 10 zile

Profita de zilele ramase pana la concediu si fa o cura de detoxifere binemeritata


Inainte de a pleca in vacanta, este indicat sa tineti o cura de detoxifere. O detoxifere inainte de o perioada de vacanta mai lunga, inseamna o accentuare a relaxarii in concediu, crearea premiselor favorabile realizarii unor momente placute, fizice si psihice.

O detoxifere inainte de vacanta, inseamna, pe langa eliminarea toxinelor din organism, si o slabire, de foarte multe ori necesara, inainte de mersul la plaja, spre exemplu.

Puteti sa obtineti o detoxifere in doar 10 zile cu un produs numit 10-Days Detox, plus WaterLost Gratuit. Pachetul este promotional si poate fi achizitionat de AICI.
Acest program de detoxifere tine cum spuneam mai sus, 10 zile, si este un program complet pentru obtienrea unei detoxifieri optime.

Sa vedem care sunt caracteristicile acestui program de detoxifere:

- accelereaza eliminarea toxinelor
- regleaza functiile ficatului
- echilibreaza digestia
- ajuta la pierderea in greutate
- curata pielea de imperfectiuni
- ofera un somn linistit
- util impotriva balonarii si constipatiei
- incurajeaza eliminarea lichidelor din organism

Pachetul de detoxifere contine in fapt 3 produse: Liver Antiox (contribuie la protectia si detoxiferea ficatului), Digestive Care (regleaza apetitul si sucurile digestive ale stomacului, dand vigoare corpului) si Colon Protect (sustine digestia si mentine echilibrul si confortul tractului digestiv).



Administrare:

- 1 capsula de Liver Antiox de 2 ori pe zi, dupa mese.
- 1 capsula de Digestive Care de 3 ori pe zi, dupa mese.
- 2 capsule de Colon Protect inainte de culcare.

O persoana ce urmeaza un program de detoxifiere pierde in greutate foarte usor, si pe langa aceasta slabire sanatoasa, se produc si unele echilibrari la nivelul digestiv, dar si alte imbunatatiri.

Digestive Care contine: extract de papadie, extract de cretusca, extract de ghintura, extract de turtita mare, extract de scortisoara si extract de piper negru.

Colon Protect contine: extract de patlagina, extract de anason, extract de fenicul, extract de lemn dulce, extract de piper negru.

Liver Antiox contine: extract de armurariul, extract de anghinare, extract de piper negru.

Pretul acestui pachet promotional foarte util in detoxifere este de 99 lei (reducere substantiala de pret, de la 158 lei), livrarea produsul este gratuita pentru comenzi mai mari de 120 de lei.