Slabire si detoxifere

Planul de slabire in combinatie cu planul de eliminare a toxinelor - detoxifiere


Ca mai toate ideile noile aparute in acest domeniu al slabirii, si aceasta idee de combinare a etapei de slabire cu una intensa de detoxifere, ii apartine renumitului dr. Oz. Dr. Oz promoveaza "cuplete" de suplimente, de genul Acai si Detox Plus, ori Slim Kick si Detox Plus.

Urmand aceeasi directie, care dupa parerea mea nu este deloc gresita, pentru ca unei etape de slabire, mai ales daca vorbim de o slabire intensa, ii este necesara o etapa de eliminare a toxinelor din organism, deci, o etapa de detoxifiere.

Parerile specialistilor legate de planul de detoxifere se rezuma la diverse variante de mentinere a siluetei, mai rar intalnesti nutritionisti care sa-ti indice un plan de detoxifere ce ar trebui sa urmeze o diete.


Iata ca si la noi, cel putin la nivelul produselor pentru slabit, a inceput sa se inteleaga acest concept de detoxifere dupa dieta, fapt pentru care au inceput sa apara combinatii de produse de slabire si detoxifere.

Una din cele mai utilizate metode de detoxiere din ultima vreme este cea bazata pe o varietate de produse marca Herbagetica, este vorba de Detoxiplant Activ, Detoxiplant Suplu, DetoxSuplu si DetoxActiv. Toate aceste patru variante sunt apreciate de clienti, iar dovada stau parerile pozitive pe care le veti intalni pe formuri, daca veti avea curiozitatea sa le aflati. Tot pe forumuri veti gasi impartasite si diverse combinatii de produse de slabit in care aceste patru tipuri de produse de detoxifere (mentionate mai sus) au fost utilizate.

Cel mai cunoscut in directia detoxifierii este Detoxiplant Activ, supliment ce are la baza Aloe Ferox.

Iata mai jos si cele patru produse de detoxifere pe care le puteti asocia oricarei diete de slabire:


1. DetoxSuplu

//event.2performant.com/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=cbc228706&unique=94ff4827b&redirect_to=https%253A//plantum.ro/detoxifiere-suplimente-naturale/2013-detox-suplu-60cps.html%253Fsearch_query%253Ddetox+activ%2526results%253D1775


2. DetoxActiv

//event.2performant.com/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=cbc228706&unique=94ff4827b&redirect_to=https%253A//plantum.ro/slabire-si-detoxifiere/8581-detox-activ-60-cmp-herbagetica.html%253Fsearch_query%253Ddetox+activ%2526results%253D1775