Green Coffee arde grasimile fara efort

Obtine o silueta de vis cu Green Coffee. Slabeste natural!


Vrei sa slabesti? Alege calea simpla! Apeleaza la Green Coffee, un produs garantat functional in slabire, fara efecte secundare si mai ales, un produs 100% natural.

Actiunile importante ale lui Green Coffee:

- arde grasimile in mod simplu si natural, fara ca tu sa trebuiasca sa depui vreun efort fizic

- este un produs natural, fiind facut din boabe de cafea verde

- accelereaza arderile

- nu da efecte secundare, Green Coffe fiind in fapt o formulara naturala, deci nu discutam de un medicament, discutam de un produs natural pe baza de cafea verde, fara efecte adverse.


Pretul la care puteti cumpara Green Coff:

- pentru o cutie de Green Coffe  pretul este de 71,90 lei

- pentru 2 cutii de Green Coffe , pretul este de 2x71,90 lei

- pentru 3 cutii de Green Coffe, pretul este de 3x71,90 lei

//event.2performant.com/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=cbc228706&unique=861f9e301&redirect_to=https%253A//vegis.ro/suplimente-capsule-comprimate/adams-vision/7799-cafea-verde-green-coffee-bean-complex-30cps/


Pentru a slabi frumos si sanatos utilizand Green Coffe, trebuie sa folositi doza recomandata, anume, 2 capsule pe zi. O singura cutie contine un numar de 60 de capsule, deci, este suficienta pentru 30 de zile de cura.

Ce trebuie sa stiti despre ingredientul minune al Green Coffe, adica despre cafeaua verde?

- ca este un antioxidant natural, unul foarte puternic
- ca este un luptator impotriva stresului si imbatranirii
- ca determina o slabire sanatoasa, fara efecte secundare

Din prospect aflam ca o capsula contine extract de cafea verde 400 mg

De asemenea, ni se recomanda sa nu depasim doza zilnica de 2 capsule pe zi, sa nu folosim aceste suplimente ca inlocuitoare ale unei diete alimentare variate si echilibrate, sa nu fie consumate de femeile insarcinate ori de cele care alapteaza, iar pentru alte boli, de genul diabetului, sa consultati medicul, daca doriti sa urmati o cura de slabire cu aceste capsule pe baza de cafea verde.

"Green Coffee Bean Complex are efect de blocare a stocarii grasimilor in stratul adipos, stimuleaza circulatia si previne formarea celulitei.

Suplimentele alimentare in general vizeaza anumite zone ale corpului, insa Green Coffee Bean Complex Adams este un supliment cu un scop general de ardere a grasimilor. Nu are efecte secundare si functioneaza pentru toate tipurile de corp.

 Administrare:  1 capsula pe zi dupa o masa principala." (din prospect).