Cura de slabire si detoxifiere cu ienupar

Detoxiferea de primavara cu ienupar. Slabeste sanatos cu ienupar.


Ienuparul este un conifer cu fructe mari negre, fructe cunoscute pentru puterile lor miraculoase, fiind un remediu natural pentru multe afectiuni si boli: anemie, lipsa poftei de mancare, artrita, etc.

Pulberea ce rezulta din maruntirea fructelor de ienupar este de asemenea foarte utila in tratarea obezitatii, iar ceaiul din fructe de ienuoar este foarte util in balonari si tulburari digestive.

Bobele de ienupar prajite sunt utile persoanelor ce tin o cura de slabire si au probleme cu retentia de lichide. Aceste boabe de ienupar pot determina o slabire de pana la 3 Kg intr-o saptamana.


Extractul de ienupar se folosesc de asemenea pentru pierderea apetitului, pentru slabirea digestica, slabirea stomacului.

Tinctura de ienupar este de asemenea cunoscuta celor ce vor sa slabeasca, fiind un foarte bun adjuvant in eliminarea kilogramelor in plus. Avantajul unei cure de slabire cu ienupar este dat in primul rand de faptul ca nu lasa urme asupra organismului.

Tinctura de ienupar este recomandata in superponderabilitate asociat cu un tesut adipos supradezvoltat, acumulare de apa in tesuturi. Cu alte cuvinte, tinctura de ienupar elimina apa din tesuturi este depurativ, antiseptic urinar, antiseptic intestinal, antiseptic general, calmant, digestiv, diuretic puternic, reglator al glandelor suprarenale si vermifug.

VEZI PRODUSE PE BAZA DE IENUPAR

Este un arbust conifer care creste in palcuri, in raristi si margini de paduri, in zona de deal si de munte. Are frunze aciculare, cu o dunga alba pe fata si verde inchis pe dos, cu flori mici, galbene si verzi. Fructul, rotund si carnos, care contine un ulei aromat volatil, precum si frunzele se folosesc in scopuri terapeutice. Principiile active ale ienuparului actioneaza diuretic, sudorific, expectorant, antitusiv, antispastic, antireumatic. Activeaza puternic metabolismul. Administrarea indelungata provoaca iritatii renale. Cura cu ienupar nu se prescrie in nefrita acuta si cronica, in nefroza, deoarece provoaca hematurie si chiar hemoragii intestinale.
Atentie: nici un preparat de ienupar nu se administreaza mai mult de sase saptamani.

Cura de primavara cu ienupar

Ienuparul este un depurativ foarte puternic. Favorizeaza eliminarea toxinelor din organism prin diureza si transpiratie. Se recomanda administrarea unui decoct diluat (se fierbe cinci minute) cu 10-20 boabe la un litru de apa. Cantitatea se bea in cursul unei zile. Se recomanda in cure de detoxifere de primavara.