Graviola este un fruct cu proprietati curative deosebite

Extractul de Graviola - fructul minune


Destul de putin cunoscut la noi, extractul de Graviola este celebru deja in lume pentru proprietatile sale de vindecare naturala.

Creandu-se deja o euforie in jurul fructului de Graviola, fruct cunoscut si ca Soursop, Guanabana sau Brixillian Paw Pawis, sunt de fapt niste fructe ce provin de la o plata facuta celebra de indienii indigeni din America de Sud, cu secole in urma. Acestia o foloseau pentru intarirea organismului.

Graviola provine dintr-un fel de arbust, un mic copac vesnic verde, ce produce niste fructe in forma de inima destul de mari, avand un diametru de 15-20 cm, de culoare galben-verde si alb in interior.


Graviola este prezenta in multe zone calde din zonele tropilace din America de Sud si America de Nord. Fructul de Graviola este vandut in special in pietele locale la tropice. Unicitatea fructului de Graviola este data de fitonutrientii sai bioactivi ce functioneaza in mod natural la nivel celular si sistemic.

In mod traditional, Graviola se utiliazeaza pentru a vindeca locurile inflamate, dar si pentru gripa si tuse. De asemenea, unguente pe baza fructului de Graviola sunt folosite pentru a trata reumatismul, artitra si alte dureri de articulatii.

PRODUSE PE BAZA DE GRAVIOLA

Graviola este de asemenea considerata a avea o compoenenta acetogenina, un produs chimic dovedit a lupta impotriva cancerului, prin puternicile calitati antimicrobiene, anti-tumoroase si antiparizatare. Acest acetogenin este cunosct si pentru enzimele sale prezente in ceulele canceroase ce impiedica transportul ATP, adica sa reziste impotriva cancerului.

Fructul de Graviola poate fi consumat ca atare, acesta avand un gust acru, dar poate fi folosit si ca ingredient in bauturi, deserturi, etc. Sucul de Graviola poate opri diareea, poate reduce febra si de asemenea lupta impotriva parazitilor intestinali.

Uleiul de Graviola poate fi extras din frunze, ce sunt strivite impreuna cu fructe si in maestec cu uleiul de masline.