PARERI DESPRE CAFEAUA VERDE

Ce stim despre cafeaua verde? Care sunt parerile generale privind consumul de cafea verde?


Boabele de cafea verde sunt boabe de cafea care nu sunt inca prajite. Procesul de prajire al boabelor de cafea reduc cantitatea de acizi clorogenici chimici. Astfel, boabele verzi de cafea au un continut mai bogat de acid clorogenic, comparativ cu boale de cafea obisnuite si prajite. Acidul clorogenic din cafeaua verde are beneficii in slabire, boli cardiovasculare, diabet si alte conditii medicale.

Extractul de cafea verde a devenit popular pentru pierderea in greutate dupa ce a fost mentionat in emisiunea dr Oz din anul 2012. Dr Oz s-a referit la extract ca fiind un arzator de grasimi care functioneaza repede, fara nevoia unei diete de slabire sau de exercitii.

DESPRE ROLUL ZINCULUI IN ORGANISM

Cat de util este zincul in organism. Metabolismul zincului


Zincul este un microelement esential care se gaseste in organismul uman in cantitate mare, fiind considerat, din acest punct de vedere, al doilea dupa fier. Studiile privind rolul zincului in organismul uman au inceput si s-au extins rapid dupa anul 1961, cand Prasad a descoperit rolul sau in patologia umana.

La om carenta in zinc se observa deseori si poate fi pusa usor in evidenta chiar si in tarile conside-rate a avea un nivel de viata ridicat.
Micronutritia include zincul in grupa oligoelementelor sau a microelementelor esentiale sub forma de urme, alaturi de magneziu, fier, cupru, siliciu si, posibil, si rubidiu (care inca nu a fost recunoscut ca fiind esential, cu toate ca se gaseste in permanenta in cantitate aproximativ constanta in corpul omenesc).

SPIRULINA

Despre Spirulina Maxi Life


Algele albastre sunt primele forme de viata aparute pe pamant; spirulina este o alba verde-albastra, adica o forma de evolutie, de la algele albastre catre cele verzi.

Spirulina a contribuit la formarea oxigenului in atmosfera cu milioane de ani in urma. In felul acesta, alte vietuitoare au putut sa se dezvolte, iar microalga a devenit un "superaliment" asa de bogat din punt de vedere nutritional incat am putea trai numai cu ea si apa.

Spirulina a fost pentru prima oara localizata in lacurile calde, cu apa alcalina, din Africa, America Centrala si America Latina. Ea a fost consumata de popoarele aborigene pret de sute de ani, aparand astfel primele indicii cu privire la beneficiile pe care le aduce sanatatii. Mai apoi, in zilele noastre, sute de studii i-au confirmat calitatile sau mai bine zis, puterile.