PARERI DESPRE CAFEAUA VERDE

Ce stim despre cafeaua verde? Care sunt parerile generale privind consumul de cafea verde?


Boabele de cafea verde sunt boabe de cafea care nu sunt inca prajite. Procesul de prajire al boabelor de cafea reduc cantitatea de acizi clorogenici chimici. Astfel, boabele verzi de cafea au un continut mai bogat de acid clorogenic, comparativ cu boale de cafea obisnuite si prajite. Acidul clorogenic din cafeaua verde are beneficii in slabire, boli cardiovasculare, diabet si alte conditii medicale.

Extractul de cafea verde a devenit popular pentru pierderea in greutate dupa ce a fost mentionat in emisiunea dr Oz din anul 2012. Dr Oz s-a referit la extract ca fiind un arzator de grasimi care functioneaza repede, fara nevoia unei diete de slabire sau de exercitii.



Cum functioneaza?

Aceste boabe de cafea contin o cantitate ridicata de agenti chimici acizi clorogenici. Aceasta substanta chimica are mai mute beneficii in sanatate. In cazul presiuniii ridicate, poate afecta vasele de sange pentru ca presiunea sa fie redusa. In cazul pierderii in greutate, acidul clorogenic din cafea verde afecteaza modalitatea in care sunt manipulate nivelul glicemic si metabolismul de catre corp.

La ce se poate folosi extractul de cafea verde

Acest extract se poate folosi pentru pierderea in greutate. Unii cercetatori arata ca extractul, la o doza zilnica de 80 – 200 miligrame, poate duce la o pierdere in greutate intr-o perioada de aproximativ 12 saptamani. in cazul hipertensiunii sau a tensiunii ridicate, unele cercetari au demonstrat ca persoanele cu o hipertensiune usoara, care utilizau un anumit extract de cafea verde, de 93 – 185 miligrame in fiecare zi, aveau o tensiune mai scazuta dupa 28 de zile de tratament.

Cafea verde - boabe de cafea, capsule pe baza de cafea verde

Multe companii si site-uri online comercializeaza produse cu cafea verde si chiar si cu alte substante similare pentru arderea grasimilor. Consumatorii trebuie sa fie mereu atenti la cumpararea unor astfel de suplimente.

Cand cautati un astfel de supliment dietetic, fiti atenti la lista de ingrediente. Cand cautati un produs cu cafea verde Dr Oz atentioneaza ca acesta trebuie sa contin extract de acid clorogenic care poate avea unul dintre urmatoarele denumiri: GCA (antioxidant din cafea verde) sau svetol. In plus, cautati capsule care contin cel putin 45 % acizi clorogenici. Si o cantitate mai mare este indicata, insa capsulele cu un continut mais cazut nu au fost testate in studii care demonstreaza pierderea in greutate.


Daca flaconul nu prezinta ingredientele sale, nu il cumparati. In lista de ingrediente trebuie sa nu existe ingrediente artificiale sau substante de umplere. In plus, nu va lasati inselati daca vedeti cuvantul pur pe eticheta; daca nu vedeti GCA si svetol, luati in considerare o alta optiune.

Capsulele cu cafea verde vor prezenta dozaje diferite: pot fi de 200 mg, 400 mg, 800 mg etc. In experimentul efectuat de Dr Oz asupra cafelei verde, participantii erau indrumati sa admnistreze capsule de 400 mg de trei ori pe zi, cu 30 de minute inainte de fiecare masa. Totusi, o versiune de 200 mg a fost folosita in unele studii clinice cu succes. Dr Oz recomanda si tinerea unui jurnal alimentar pentru monitorizarea si pentru constientizarea consumului alimentar.

Este acest extract potrivit pentru tine? Majoritatea adultilor sanatosi, cu varste de peste 18 ani care vor sa slabeasca pot folosi suplimentul cu cafea verde.

Green Coffee 800 Mg contine cel mai puternic Extract din Boabe de Cafea Verde care exista in Romania! Este recomandat de Dr OZ si poti afla mai multe despre acest produs accesand site-ul www.green coffee.ro