PASTILELE DE SLABIT DIVA SLIM

Ce stim despre pastilele de slabit Diva Slim?


Analizand informatiile despre aceste pastile de slabit - Diva Slim, am aflat ca sunt pastile ce contin substante vegetale si minerale ce reduc greutaea corporala, fara sa-ti afecteze functionarea organismului. De asemenea, am aflat ca Diva Slim te poate ajuta sa obtii o silueta ideala si sa elimin grasimile din organism, impiedicand totodata reacumularea lor. Pastilele Diva Slim mai au efect si in scaderea nivelului de colesterol, avand si un efect adiadpos.

Parerile pe forumuri despre pastilele de slabit Perfect Slim sunt impartite intre cei ce sustin ca aceste pastile au efcte pozivie si parerile celor ce sustin ca nu au niciun efect. Ce-am remarcat pozitiv este ca n-am gasit nicio parere sau opinie manifestata cum ca aceste pastile de slabit, Diva Slim, ar avea vreun efect negativ.


Compozitia pastilelor Diva Slim:

- CLA (acid linoleic conjugat) - faciliteaza eliminarea grasimilor din organism, impiedicand totodata reacumularea acestora, fara sa afecteze masa musculara.

-Tomate (Lycopersicum esculentum) - contin licopen intr-o forma cu biodisponibilitatea ridicata, care reduce nivelul grasimilor din organism (regleaza lipidemia). Pe langa acest efect, tomatele sunt considerate un foarte bun agent antioxidant, aduc un aport semnificativ de elemente nutritive deficitare in dietele de slabit: potasiu, fosfor, magneziu, fier, fitosteroli, acid folic, etc.

- Ceai Verde (Camellia sinensis) - faciliteaza eliminarea la nivel renal a apei, avand un efect diuretic. Are de asemenea efect pronuntat antiadipos cat si un rol important in eliminarea grasimilor.

- Magneziu si Zinc - aportul suplimentar de magneziu si zinc face ca functionarea organismului sa nu fie afectata in cazul dietei de slabit.

Administrare: 1 capsula x 3 ori/zi, luate cu un pahar cu apa. Se recomanda administrarea timp de 1 luna a produsului.

Recomandari: Se recomanda sa se urmeze o dieta cu un continut caloric scazut, evitarea carbohidratilor si grasimilor. Consumati minim 2 litri de apa pe zi.

Prezentare: 50 capsule.

Diva Slim este conceput, dupa cum am spus mai sus pentru arderea grasimilor iar la baza sa stau doar substante vegetale si minerale care au o actiune foarte interesanta asupra organismului, astfel incat favorizeaza slabirea si arderea grasimilor dar fara a afecta starea generala de sanatate.
Ingrediente Diva Slim

La magazinul Vegis, o cutie de Diva Slim cu 50 capsule costa doar 28.24 lei. Afla mai multe.