PASTILELE CETONA DE ZMEURA

Cetona de zmeura, pastila minune sau pastila controversata


Cetona de zmeura se numar aprintre pastilele de slabit recomandate de celebrul dr. Oz, motiv pentru care acest produs de slabit a devenit si atat de popular.

Fiind o combinatie de elemente, cum este extractul de zmeura si cafea verde, aceste pastile cetona de zmeura te poate ajuta sa slabesti, studiile aratand ca intradevar cu ajutor acestor pastile poate fi generata o slabire deosebita. Si totusi, asupra acestor pastile exista unele controverse, controverse incepute in SUA unde se si fabrica.

Cetona de zmeura este un nou supliment alimentar, cu un continut ridicat de extract de zmeura, produs aflat printre cele mai tari in SUA, in randul produselor de slabit. Unii critici sustina ca acest compus - cetona de zmeura - determina o slabire mult prea accelerata, pierderea in greutazte fiind mult prea rapida intr-un interval foarte scurt de timp.



Unii cercetatori sustin totusi ca cetona de zmeura prezinta nutritienti suficienti pentru a fi eficienta in conditii de siguranta.

Pastila cetona de zmeura determina o reducere semnificativa a grasimii abdominale, cu efecte secundare zero, cel putin asa sustin cercetatorii americani, iar un studiu realizat in China in 2012, a aratat ca cetona de zmeura ar avea mai multe beneficii pentru sanatate, inclusiv imbunatatirea nivelului colesterolului, reducand si nivelul de grasime din ficat.

//event.2performant.com/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=cbc228706&unique=861f9e301&redirect_to=https%253A//vegis.ro/suplimente-capsule-comprimate/adams-vision/6832-cetona-de-zmeura-raspberry-ketone-60cps/


Si daca aceste motive nu sunt suficiente, unul din cei mai cunoscuti doctori din America a devenit un fan al cetonei de zmeura, numind-o "suplimentul miracol al pierderii in greutate".

Un alt expert in nutritie, Lisa Lyn, un expert in pierderea in greutate si colaborator la mai multe televiziuni, la diverse programe de nutritie, sustine ca mai multi clienti ai sai au folosit cetona de zmeura cu rezultate uimitoare, rezultate obtinute in mai putin de cinci zile.

De asemenea, nutritionista a descris aceasta pastila cetona de zmeura ca fiind foarte sanatoasa, fara efecte secundare, si de asemenea ca aceste pastile permite organismului sa arda usor grasimile, prin simularea producerii de adiponectin, un hormon ce se gaseste in tesutul gras.

O pierdere prea mare in greutate? Aceasta este reactia celeilalte parti, ce declama cetona de zmeura.

Evident, trebuie mare grija de unde achizitionati cetona de zmeura, caci sunt distribuitori ce adauga in contitul acestor pastile diverse ingrediente "ieftine", cum ar fi cofeina. Cel mai bine este sa le achizitionati de la distribuitorii autorizati din Romania sau sa mergeti chiar la sursa, sa le achzitionati de pe site-ul oficial al producatorului.