CEAIUL DE SLABIT ZEIN

Despre ceaiul de slabit Zein


Daca citesti toate parerile despre forumuri si alte site-uri de specialitate, in legatura cu ceaiul de slabit Zein, poti sa spui: Iata in sfarsit miracolul slabirii. Ei bine, da! Parerile pe care le-am citit despre ceaiul de slabit Zein sunt pozitive. Mai mult de atat, pe site-ul oficial, pe site-ul producatorului am descoperit marturiile unor personale cunoscute de la noi, cum e Catalin Botezatu, Dana Savuica ori Cristi Borcea. Poate o fi doar reclama, insa, ar fi ciudat ca niste oameni, in principiu avuti, pe care nu-i vad sa traiasca din reclamele unor produse de slabit sa se apuce de povesti.

In fine, despre produs, despre ceaiul de slabit Zein, se spune ca ajuta la slabire si detoxifiere, fiind o solutie de slabire atat pentru femei cat si pentru barbati. De asemenea, ceaiul Zein ajuta digestia, elimina toxinele si gazele, reducand astfel in mod eficient greutatea corporala. Pe langa faptul ca pastreaza stomacul activ, ceaiul de slabit Zein ajuta la eliminarea toxinelor, creand o stare de bine pentru organism.


Ceaiul Zein ajuta la digestie, pastreaza stomacul activ, elimina continuu toxinele si gazele, reducand eficient greutatea corporala, pastrand insa, masa musculara.
Alimentatia nesanatoasa, stresul, indepartarea de natura sunt problemele omului modern, ducand la obezitate si la un organism plin de toxine. Solutia, atat pentru femei cat si pentru barbati, este ceaiul detoxifiant Zein realizat numai din plante.

Cufarul Naturii

Zein imbunatateste textura si aspectul pielii.
Regleaza nivelul colesterolului, al trigliceridelor si scade nivelul glucozei din sange.
Este eficient in corectarea constipatiei si normalizarea tranzitului intestinal, fara iritarea colonului.

Cel mai important rol al plantelor din componenta ceaiului este acela de a slabi sigur si fara efecte secundare. Se recomanda consumul lichidelor si reducerea consumului de alcool.

Pentru reglarea metabolismului si detoxifierea organismului se recomanda consumarea ceaiului Zein timp de minim 6 luni.

La inceperea curei de detoxifiere, timp de 1 – 2 saptamani, pana la curatarea organismului de toxine, apar scaune neregulate. Dupa acest interval frecventa scaunelor este una normala, tranzitul intestinal fiind reglat.

Continut:
Musetel (Chamomilla chamomilla L), Fenicul (Foeniculum vulgare), Floare de violeta (Viola flower), Petale de trandafir (Rosa sp), Roinita (Melissa officinallis L), Rubarbura (Rheum rhabarbarum L).

Mod de preparare:
Se adauga o lingura medie de ceai in 150 ml de apa fiarta, se lasa timp de 5 minute si se strecoara infuzia.

Doza zilnica recomandata:
Se bea de doua ori pe zi, dimineata inainte de micul dejun si seara inainte de culcare. Ceaiul se consuma cald.

A nu se depasi doza zilnica recomandata.
Produsul nu inlocuieste un regim alimentar variat.

Prezentare:
20 capsule

Producator:
Zinatat, Liban

Pretul pe site-ul producatorului, pentru ceaiul de slabit Zein este de 74,10 lei. Pe site-ul producatorului, http://www.zeinherbal.ro, mai gasiti si alte produse pentru slabit marca Zein.