CAPSULE DE SLABIT - APPLE CIDER VINEGAR

Pastile de slabit Apple Cider Vinegar


Pastilele de slabit pe baza de otet de cidru de mere (un vin slab din mere) sunt disponibile la preturi acceptabile si pe piata romaneasca.

Apple Cider Vinegar nu este un produs farmaceutic si nu se elibereaza pe baza unei retete, este doar un supliment alimentat, notificat de catre Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Aliementare.

Capsulele de slabit pe baza de cidru de mere actioneaza ca un comando anti-grasime, grasimea fiind eliminata prin fluxul sanguin. Pastilele Apple Cider Vinegar contribue la dislocarea depozitelor de grasime de la nivelul abdomentului, soldurilor, picioarelor si feselor.


Capsulele bazate pe otet din cidru de mere se numara printre cele mai naturale produse pentru slabit disponibile in Romania. Ele au la baza extract din mar, iar acest extract este sintetizat pentru a extrage numai ingredientul activ, cel care poate ajuta la scaderea in greutate prin eliminarea grasimii, si la mentinerea greutatii odata ce s-a ajuns la valoarea dorita.

Pastilele din otet de cidru sunt deosebit de avantajoase, deoarece ofera o solutie naturala pentru o problema din ce in ce mai intalnita in ziua de astazi. Mii de persoane din intreaga lume au incercat aceste pastile, cu rezultate spectaculoase, iar acum ele sunt disponibile si pentru clientii din Romania.

Unul dintre aspectele care atrage foarte multa lume catre aceasta metoda de slabit este faptul ca aceasta pastila nu vine insotita de nicio alta forma de regim alimentar. Nu trebuie sa urmezi o cura foarte stricta si nu trebuie sa te infometezi pentru a ajunge la greutatea dorita.

Cu toate acestea, asa cum este cazul multor din produsele care au la baza fructe sau legume, este greu de egalat si aproape imposibil de depasit efectul fructului, iar Apple Cider Vinegar nu poate fi comparat, in niciun caz, cu produsul natural.

Apple Cider Vinegar este o cura de slabire absolut naturala, cea mai rapida si mai cunoscuta pentru pierderea de greutate imediata, fara reteta (pentru oamenii grabiti).

Daca vrei sa slabesti rapid incearca capsulele din cidru de mere. Este un produs relativ nou pentru slabit, dar care este cunoscut in intreaga lume.

Iata ce efecte au pastilele din cidru de mere 180 - prospect:
- comecializat si sub numele de apple cider vinegar 180 ultra pur 100%
- este creat din otet din cidru de mere incapsulat un adevarat devorator natural al grasimii in exces
- elimina surplusul de grasime din organism
- imbunatateste digestia
- scade pofta de mancare
- elimina toxinele din corp
- accelereaza metabolismul

- te incarca cu energie
- este un produs pentru slabit recomandat atat femeilor cat si barbatilor
- ajuta la reglarea tranzitului intestinal,
- detoxifica organismul

Cat costa Apple Cider Vinegar 180? Unde gasesc cidru de mere? Se poate gasi la un pret de 147 lei 1 Flacon Apple Cider
cu care poti slabi pana la 7 kg. Un flacon contine 180 de tablete.
Unde il pot procura, cumpara? Il poti comanda online pe site-ul www.cidru.org

Informatii - Pastile de slabit Apple Cider Vinegar

Apple Cider Vinegar este o cura de slabire absolut naturala, cea mai rapida si mai cunoscuta pentru pierderea de greutate imediata, fara reteta (pentru oamenii grabiti).

Datorita proprietatilor de eliminare a grasimii, otetul din cidru de mere este considerat drept cel mai natural devorator de grasime din toate timpurile. Aceasta substanta lichida pentru slabit, redescoperita recent, este disponibila in prezent sub forma de capsule de slabire cu rezultate incredibile asupra vietii de zi cu zi.

Ingredientele ce intra in compozitia capsulelor de slabit pe baza de otet din cidru de mere ordona celulelor adipoase sa se dreneze si sa trimita grasimea catre musculatura prin fluxul sangvin. Aceasta grasime redirectionata poate fi eliminata ulterior de catre muschi odata cu arderea caloriilor.

Capsulele de slabit Apple Cider Vinegar contribuie la dislocarea depozitelor de grasime acumulate la nivelul abdomenului, soldurilor, picioarelor si feselor. De asemenea, pot preveni intrarea unei noi cantitati de grasime in celule prin redirectionarea ei catre muschi, unde este arsa, deci depozitele de grasime sunt eliminate.

Compozitie: contin otet din cidru de mere sub forma de pudra, imbogatita cu minerale si vitamine pentru accelerarea scaderii in greutate.

Mod de administrare: cate o capsula de 3 ori pe zi, inainte de masa, cu un pahar mare de apa.

Contraindicatii: desi nu au fost semnalate efecte secundare, nu se recomanda administrarea de capsule de slabit Apple Cider Vinegar pe perioada sarcinii sau alaptarii sau minorilor.

Ambalaj: cutie cu 50 de capsule.

Producator: Laboratoarele novaPharm

Produs notificat de Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare nr. 4245/06.11.2009.